Ο ΚΑΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

Σημείωση:
Όταν έκανα προετοιμασία για την ανακοίνωση των κειμένων για αυτή τη δημοσίευση, ένας ζηλωτής κληρικός μου είπε: «Ιδού, τώρα εργάζεσαι, συγκεντρώνουν τα υλικά, που καθορίζονται, να τα οργανώσεις για δημοσίευση, και ακόμη να πάρεις και το ρίσκο! Αλλά σημειώστε τα λόγια μου - κανείς δεν θα κινηθεί το δάχτυλό του για τη δική του σωτηρία! Κανείς δεν θα συγκινηθεί! Ο κόσμος χάνεται !!! "
Τότε του απάντησα: "Ναι, ξέρω, για αυτό που ήδη προέβλεψαν οι Άγιοι Πατέρες" ότι στους τελευταίους χρόνους πριν από την έλευση του αντιχρίστου το τεράστιο πλήθος της απώλειας θα αντιμετωπίσει με περιφρόνηση και θα κοροϊδεύει τις προειδοποιήσεις των αμελητέων σε αριθμό Ορθοδόξων για το κίνδυνο και τη σωτηρία - όπως ακριβώς και στις εποχές του Νώε και του Λωτ (Λουκάς.17:26-29).
Και
όμως! Ακόμα κι αν δεν την ακούσει ούτε ένα άτομο στον πλανήτη – η Ορθόδοξη Αλήθεια πρέπει να εκφραστεί!"
 

Ο Καλλίνικος Σαραντόπουλος για πολλά χρόνια μας εξαπατούσε ότι είναι ορθόδοξος και έπαιζε τον ρόλο του "ζηλοτή της Ορδοδοξίας". Και στη πραγματικότητα ήταν πάντα ένας λύκος με ενδυμασία προβάτου (Ματθαίος 7:15)! Ένα τυπικό παράδειγμα ενός τέτοιου λύκου.

Τώρα ήδη μπλέκεται στα ψέματά του. Παράδειγμα: ο ίδιος παραδέχθεικε ότι προειδοποιήθηκε από τον Αγαθάγγελο να σταματήσει να διδάσκει ότι οι προτεστάντες έχουν θεία χάρη!
Να από αυτό μόνο φαίνεται το πόσο "λάβει με μετάνοια" τον Αγαθάγγελο (και τους άλλους κυπριανίτες).

Αν τώρα εσύ τον προειδοποιούσες να σταματήσει – πως θα μπορούσε να είναι ότι “τον δέχθηκες με μετάνοια”; - ποιόν προσπαθείς να εξαπατήσεις; Μόνο οι βλάκες σε πιστεύουν!!!

Και εδώ η αλήθεια για τον σατανικό ρόλο του Καλλίνικου αποκαλύπτεται πλήρως! Εδώ τώρα πλήρως τραβιέται πίσω η κουρτίνα του ψεύδους:
– Υπογράφηκε ένα σοκαριστικό έγγραφο – το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ του αντίχριστου. Από αυτό το σατανικό έγγραφο γίνεται σαφές τι επιδιώκεται - σύγκληση μίας αποκαλούμενης "8-ης Οικουμενικής" Συνόδου του αντίχριστου με σκοπό: την καταστροφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και τη μετατροπή των ανθρώπων σε βοοειδή.
Δείτε αυτό το έγγραφο! - αποκαλύπτει σαφώς τον σατανικό ρόλο του Σαραντόπουλου και μαρτυρεί για ποιο λόγο έκανε την UNIA με τους κυπριανίτες.
Το έπραξε με εντολή του Πάπα και των μασόνων που προετοιμάζουν την έλευση του αντίχριστου. Το έκανε στην υπηρεσία του αντίχριστου!
 

Φέτος, το 2017, το σχέδιο του αντιχρίστου (για το οποίο του υπηρετούσε ο πρόδρομος του ο Καλλίνικος Σαραντόπουλος), σύμφωνα με το υπογεγραμμένο πρόγραμμα, θα δραστηριοποιηθεί!
Επομένως, οι λίγοι εναπομείναντες Ορθόδοξοι (που προβλέπεται ότι θα παραμείνουν αμελητέα σε λίγους) πρέπει να προετοιμαστούν για διώξεις!
Σύμφωνα με την προφητεία του Αγίου Ανατόλι της Οπτίνας, οι διώκτες θα κυνηγούν πρώτα τους Ποιμένους - διότι ακριβώς έτσι ο Αληθινός Ποιμένας εικονίζει τα βάσανα του Αρχιποιμένα Ιησού Χριστού για τη σωτηρία του κόσμου! (Ματθαίος.26:31)

Φέτος, το 2017, το σχέδιο του αντίχριστου (για το οποίο του υπηρετούσε ο πρόδρομός) του ο Καλλίνικος Σαραντόπουλος), σύμφωνα με το υπογεγραμμένο πρόγραμμα, θα δραστηριοποιηθεί!
Επομένως, οι λίγοι απομείναντες Ορθόδοξοι (που προβλέπεται ότι θα παραμείνουν αμελητέα λίγοι) πρέπει να προετοιμαστούν για διώξεις!
Σύμφωνα με την προφητεία του Αγίου Ανατόλι της Οπτίνας, οι διώκτες θα κυνηγούν πρώτα τους Ποιμένους - διότι ακριβώς έτσι ο Αληθινός Ποιμένας εικονίζει τα βάσανα του Αρχιποιμένα Ιησού Χριστού για τη σωτηρία του κόσμου! (Ματθαίος.26:31)
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Καλλίνικος, ο υπηρέτης του αντίχριστου, αυτός ο τύραννος, από τότε που έπεσε στην αίρεση δεν σπαταλάει το χρόνο του και για διώξεις είναι πάντα έτοιμος και ακόμα απο τώρα δρά: στέλνει ΗΔΗ τον υποδεέστερή του Φώτιο ΜΑΝΔΑΛΗ στην αστυνομία στην περιοχή Δράμα για να προκαλέσει διώξεις εναντίον του Ιερέα Ιωάννη (Vasilevski)! - σύμφωνα με τα λόγια των τοπικών αστυνομικών, λεγόμενα μπροστά σε μάρτυρες.)

Τόσα πολλά χρόνια μας εξαπατούσε ότι είναι «ορθόδοξος» και τώρα ο Σαραντόπουλος απέδειξε ότι είναι πράκτοράς τους που έχει εισαχθεί μέσα στην Εκκλησία για να την καταστρέψει εκ των έσω >>> ΑρχιΚΑΤΑσκοπος!
Σ
υγκρίνετε τις ημερομηνίες:

~ Πότε υπέγραψαν αυτό το τρομερό ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ του αντίχριστου

~ Και πότε ο Καλλίνικος) υπέγραψε την ΟΥΝΙΑ με τους κυπριανίτες - και θα βρείτε την αλήθεια με τα μάτια σας, χωρίς να χρειαστεί κάποιος άλλος να την ερμηνεύσει για σας.

Θα βρείτε επίσης γιατί ταυτοχρόνως, και ο Χρυσόστομος Μανιώτης έκανε ταξίδη στον αρχιαιρετικό Βαρθολομαίου στο Κωνσταντινούπολη, ή όπως αναγράφεται στο ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ - στο «Istanbul» σε σχέση με «έξω της Istanbul
» Χριστιανικές Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Και όλα αυτά – με ένα σκοπό: την αποκαλούμενη "8-η Οικουμενική" σύνοδο του αντίχριστου!

Διαβάστε αυτό το άρθρο σε άλλες γλώσσες >>>>>
| EN | RU | GR | BG |

Κατεβάστε το σε μορφή PDF :
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.en
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.ru
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.gr
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.bg


Σχετικά με των Άγιων Οικουμενικών Συνόδων
και
τον
αριθμό τους.


Σύμφωνα με την Αγία Γραφή και την Ιερά Παράδοση – γραπτή και άγραφη:

Η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία αναγνωρίζει ΕΠΤΑ Αγίους Οικουμενικούς Συνόδους: Νικένι Ι (έτος 325, ενάντια στην αίρεση του Αρείου). Κωνσταντινούπολη Ι (έτος 381, ενάντια στην αίρεση του Μακεδονίου). Εφέσιον (έτος 431, ενάντια στην αίρεση του Νεστορίου). Χαλκηδόνος (έτος 451, ενάντια στην αίρεση των μονοφυσιτών). Κωνσταντινούπολη ΙΙ (έτος 553, "Σχετικά με τα τρία κεφάλαια"). Κωνσταντινοπολίτη ΙΙΙ (έτη 680-681 κατά την αίρεση των μονοθελητών). Νικένι II (έτος 787, ενάντια στην αίρεση των εικονομάχων)

Με την έβδομη Οικουμενική Σύνοδο το έτος 787 τερματίζεται η εποχή των Οικουμενικών Συνόδων.

Από τότε η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει:
(α) τόσο τη μνήμη των Αγίων Πατέρων της κάθε Συνόδου χωριστά
(β) όσο και όλων ΕΠΤΑ μαζί. Εδώ ΥΠΑΡΧΕΙ μια ιερή Εικόνα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ Συνόδων μαζί, αλλά δεν υπάρχει μια εικόνα τριών ή πέντε Συνόδων. Γιατί; Επειδή: Με την Ζ’ Οικουμενική Σύνοδο το έτος 787 τελειώνει η Συνοδική δραστηριότητα:
~ Θρίαμβος της Ορθοδοξίας!

Ο όσιος γέροντας Άγιος Νεκτάριος της Οπτίνας († 29 Απριλίου 1928) σχετικά με το ζήτημα του αριθμού των Συνόδων απάντησε: «Δεν θα υπάρξουν πλέον Συνόδοι. Υπήρξαν επτά Σύνοδοι, όπως υπάρχουν επτά Μυστήρια και επτά Δώρα του Αγίου Πνεύματος. Για τον αιώνα μας, ο αριθμός πληρότητας είναι ο αριθμός επτά. Οκτώ είναι ο αριθμός του μελλοντικού αιώνα...»

Το ίδιο και με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, είπε πριν από αυτόν Άγιος Αμβρόσιος της Οπτίνας: «Ο έβδομος αριθμός στο σύστημα αριθμών εκκλησιών έχει μεγάλη σημασία. Η περίοδος του εκκλησιαστικού χρόνου, υπολογίζεται από εβδομάδες επτά ημερών. Η Ορθόδοξη Εκκλησία κρατείται και διέπεται από τους κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων. Επτά είναι τα Μυστήρια και επτά είναι τα δώρα του Αγίου Πνεύματος στην Εκκλησία. Η Αποκάλυψη του Θεού αποκαλύφθηκε στις επτά εκκλησίες της Ασίας. Το βιβλίο των κρίσεων του Θεού, που εμφανίζεται στην αποκάλυψη από τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, είναι σφραγισμένο με επτά σφραγίδες. Επτά είναι τα φιαλίδια της οργής του Θεού που χύνονται πάνω στους ασεβείς και ούτω καθεξής. Όλοι αυτοί οι αριθμοί των επτά σχετίζονται με αυτήν την εποχή (με τη ζωή στο χρόνο) και με το τέλος της θα φτάσουν στο τέλος τους. Και ο μελλοντικός αιώνας στην Εκκλησία σημειώνεται με τον όγδοο αριθμό ... Η Κυριακή της Αντίπασσας ή η γιορτή του Αγίου Θωμά στο Τριοδιόν καλείται Κυριακή της όγδοης ημέρας ή της αιώνιας ημέρας που δεν θα διακοπεί από το σκοτάδι της νύχτας.»

Και ο πνευματικός μας προ-πατέρας ο Άγιος Θεοφάνης Πολτάβα (1940)
(BG | EN) σχετικά με τον αριθμό των Συνόδων και σχετικά με την «8η Οικουμενική» του αντίχριστου δίνει μια δογματική διευκρίνιση: «Μπορώ μόνο να πω, τα λόγια του Αγίου Θεοδώρου του Στουδίτου: «Όχι κάθε συγκέντρωση επισκόπων είναι Σύνοδος, αλλά μόνο η συγκέντρωση επισκόπων που στέκονται στην Αλήθεια». Για το τι συνιστά μια πραγματική Οικουμενική Σύνοδος δεν είναι ο αριθμός των επισκόπων που συγκεντρώθηκαν σε αυτή, αλλά το αν θα φιλοσοφεί και θα διδάσκει Ορθόδοξα. Εάν παρασύρεται από την Αλήθεια, η σύνοδος δεν θα είναι οικουμενική, έστω και αν ονομάζεται οικουμενική. Η διαβόητη "Σύνοδος ληστών" ήταν στην εποχή της πολύ πιο πολυσύχναστη από πολλούς Οικομενικούς Συνόδους και παρόλα αυτά δεν αναγνωρίστηκε οικουμενική αλλά έλαβε το όνομα "Σύνοδος ληστών"...»

Ακόμη και οι αιρετικοί-οικουμενιστές-νέοημερολογίτες που θέλουν να κερδίσουν για τους εαυτούς τους τη φήμη τους ως «ορθόδοξους» και «γεροντάδες», γνωρίζουν για την «8η Οικουμενική» του αντίχριστου και διδάσκουν τους οπαδούς τους ότι μετά από αυτή κανείς δεν πρέπει να πάει στις εκκλησίες τους περισσότερα – ακόμη και αυτοί!

Φυσικά, διδάσκουν ότι μόνο μετά από αυτή, μόνο μετά την «8η Οικουμενική» του αντίχριστου, με άλλα λόγια, αυτό που σήμερα είναι υποτιθέμενο "επιτρέπεται" - επειδή τελικά είναι αιρετικοί-οικουμενιστές. Αλλά σίγουρα δεν θα παραθέσουμε εδώ τα γραπτά τους. Αυτό που είναι ουσιαστικό είναι ότι – ακόμη και αυτοί γνωρίζουν για την «8η οικουμενική» του αντιχρίστου και την απορρίπτουν και απορρίπτουν όλους εκείνους που την αναγνωρίζουν!

Ακόμη και οι αιρετικοί-οικουμενιστές-νέοημερολογίτες που θέλουν να κερδίσουν για τους εαυτούς τους τη φήμη τους ως «ορθόδοξοι» και «γεροντάδες», γνωρίζουν για την «8η Οικουμενική» του αντίχριστου και διδάσκουν τους οπαδούς τους ότι μετά από αυτή κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει στις εκκλησίες τους πια – ακόμη και αυτοί!

Φυσικά, διδάσκουν ότι μόνο μετά την «8η Οικουμενική» του αντίχριστου, με άλλα λόγια, αυτό που σήμερα είναι υποτιθέμενα "επιτρεπόμενο" – επειδή τελικά είναι αιρετικοί-οικουμενιστές. Αλλά σίγουρα δεν θα παραθέσουμε εδώ τα γραπτά τους. Αυτό που είναι ουσιαστικό είναι ότι – ακόμη και αυτοί γνωρίζουν για την «8η οικουμενική» του αντίχριστου και την απορρίπτουν και απορρίπτουν όλους εκείνους που την αναγνωρίζουν!

Μπορούμε επίσης να διαβάσουμε το σύντομο βιβλίο «Ο δρόμος του πιστού σήμερα», που γράφτηκε από τον πατέρα Ιωάννη (Βασιλεύσκι) ακόμη και το 1985 κατά τη διάρκεια των μπολσεβίκικων διωγμών στη Βουλγαρία (ΑΥΤΟ-ΕΚΔΟΣΗ). Για αυτό και άλλα βιβλία ο πατέρας Ιωάννης όσο και η μητέρα του, υφίσταντο διωγμούς από τους μπολσεβικούς – που τους απειλούσαν οτι θα εξορισθούν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ο Θεός δεν το επέτρεψε! Σε αυτό το βιβλίο λέγεται σαφώς και με ακρίβεια και τα δύο σχετικά με τους ΕΠΤΑ Οικουμενικούς Συνόδους της Εκκλησίας και προνοείται για την «8η Οικουμενική» του αντίχριστου – πώς θα συμβεί. Σήμερα, βλέπουμε: Τα πάντα ταιριάζουν ακριβώς!


Και έτσι - η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα)
με την Αγία Γραφή και την Ιερά Παράδοση, γραπτή και άγραφη, αναγνωρίζει ΜΟΝΟ ΕΠΤΑ Αγίους Οικουμενικούς Συνόδους, στις οποίες απορρίφθηκαν οι αιρέσεις και επιβεβαιώθηκε κάθε φορά η ίδια – ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ – Αγία Ορθόδοξη Πίστη.

Και ο αντίχριστος θα κάνει τη δική του
Σύνοδο, θα την ονομάσει «8-η οικουμενική» και θα καθορίσει την ανομία και θα αφορίσει και στη συνέχεια θα υποβάλει επίσης σε διώξεις τους λίγους απομείναντες στην εποχή του Γνήσιους Ορθοδόξους. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Καλλίνικος, ο υπηρέτης του αντίχριστου, ούτε ακόμη περιμένει για την «8η οικουμενική» - αυτός ο τύραννος από τότε που έπεσε στην αίρεση δεν σπαταλάει το χρόνο του και για διώξεις είναι πάντα έτοιμος και ακόμα απο τώρα δρα: στέλνει ΗΔΗ τον υποδεέστερή του Φώτιο ΜΑΝΔΑΛΗ στην αστυνομία στην περιοχή Δράμα για να προκαλέσει διώξεις εναντίον του Ιερέα Ιωάννη (Vasilevski)! – (σύμφωνα με τα λόγια των τοπικών αστυνομικών, λεγόμενα μπροστά σε μάρτυρες.)

ΑΥΤΗ
είναι η Ιερά Παράδοση – γραπτή και άγραφη!
Και την προφητεία ότι οι Αγίοι Οικουμενικοί Σύνοδοι θα είναι Επτά την έχει δώσει ο ίδιος ο Θεός To Άγιον Πνεύμα ακόμα και στην Παλαιά Διαθήκη (Παροιμίες.9:1-6)

9,1 
Σοφία ᾠκοδόμησεν ἑαυτῇ οἶκον καὶ ὑπήρεισε στύλους ἑπτά·,
9,1
ἔσφαξε τὰ ἑαυτῆς θύματα, ἐκέρασεν εἰς κρατῆρα τὸν ἑαυτῆς οἶνον καὶ ἡτοιμάσατο τὴν ἑαυτῆς τράπεζαν·.
9,3  ἀπέστειλε τοὺς ἑαυτῆς δούλους συγκαλοῦσα μετὰ ὑψηλοῦ κηρύγματος ἐπὶ κρατῆρα λέγουσα·
9,4   ὅς ἐστιν ἄφρων, ἐκκλινάτω πρός με· καὶ τοῖς ἐνδεέσι φρενῶν εἶπεν·

9,5   
λθετε φάγετε τν μν ρτων κα πίετε ονον, ν κέρασα μν·
9,6   πολείπετε φροσύνην, να ες τν αἰῶνα βασιλεύσητε, κα ζητήσατε φρόνησιν, κα κατορθώσατε ν γνώσει σύνεσιν.
Αυτή είναι η Θεϊκή Σοφία και αυτό είναι που ο Θεός έχει προβλέψει!
Γι 'αυτό με την ολοκλήρωση του Αγίου ΕΒΔΟΜΟΥ Οικουμενικού Συνόδου - με εντολή του Θεού το Άγιο Πνεύμα - οι Άγιοι Πατέρες της Συνόδου καθιέρωσαν την γιορτή Θρίαμβος της Ορθοδοξίας = ολοκλήρωση με θρίαμβο τη Συνοδική δραστηριότητα:
~
Θρίαμβος της Ορθοδοξίας
Πτώθηκε εκείνη την εποχή την πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Σαρακοστής.

«
Σοφία ᾠκοδόμησεν ἑαυτῇ οἶκον» – αυτό ο κάθε λογικός άνθρωπος (όχι ανόητος) κατανοεί ότι είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός (η Θεία Σοφία = ο Λόγος του Θεού), Ο οποίος έχτισε την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία. Την έχτισε σε στύλους ἑπτά! – και ούτω καθεξής ...

Σε πλήρη αντίθεση με τη Θεία Σοφία, ο Καλλίνικος Σαραντόπουλος, ακόμη και το 1992, στη γενική συνάντηση της Γ.Ο.Χ. στη Θεσσαλονίκη (την Κυριακή του Αγίου Γρηγόριου Παλαμά) ήρθε μαζί με άλλους ομιλητές και διένειμε μια παράξενη ομιλία στην οποία με "μεγαλοφυΐα" μίλησε για μια 8η και μάλιστα για μια 9η Οικουμενική Σύνοδο.

Αυτή η ομιλία του είχε έναν σαφή στόχο να προσελκύσει την προσοχή
, και προφανώς πέτυχε – επειδή έφερε τον πειρασμό τότε στην Ορθόδοξη κοινότητα με αυτές τις ανορθόδοξες "φουσκωμένες" δηλώσεις για τους Συνόδους. Αλλά εμείς τότε πιστεύαμε ότι αυτό ήταν κάποια προσωπική πλάνη του, γέννημα του μυαλού του – και τον συγχωρούσαμε. Ο καθένας έχει κάποια προσωπική εξαπάτησή του, έστω και μικρή, και αυτός που νομίζει ότι δεν έχει τέτοια - απλά είναι σε πνευματική αυταπάτη!

Αλλά εδώ - αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν κάποια προσωπική "εφεύρεση" και εξαπάτηση του Καλλίνικου Σαραντόπουλου, αλλά αυτό ήταν μέρος ενός σατανικού σχεδίου το οποίο προετοιμάζονταν να κάνουν πολύ καιρό μαζί με τον αδερφό του,
τον ομόπιστο, τον σατανιστή Κυπριανό Κουτσούμπα - άλο φανατισμένο προπαγανδιστή της «8-ης οικουμενικής» του Αντίχριστου. Δεν το έπραξαν με δική τους πρωτοβουλία, βέβαια, αλλά διαχειριζόμενοι από τους κύριούς τους, των οποίων υπάκουες μαριονέτες είναι αυτοί οι δύο.
Και εδώ - 22 χρόνια αργότερα (το 2014) ο Καλλίνικος Σαραντόπουλος αποκάλυψε με πράξη και ανοιχτά σε όλους όσους έχουν τα μάτια να δουν (Ματ.13:13-15) τι πρόδρομος του αντίχριστου στην πραγματικότητα ήταν πάντα, τι προπαγανδιστής της «8-ης οικουμενικής» του αντίχριστου, φυτευμένος στην Εκκλησία για να την καταστρέψει από μέσα.

Με αυτό, το κύκλωμα έκλεισε: Το φίδι δάγκωσε την ουρά του – λέγοντας στη γλώσσα των αόρατων δασκάλων του πιόνι Καλλίνικου Σαραντόπουλου.

ΣΗΜΕΡΑ, στο αντιχριστιανικό εγκύκλιο του, ο Καλλίνικος και η αντιχριστιανική ομάδα του άμεσα και ανοιχτά και σε όλη την έκταση προπαγανδίζουν την «ανάγκη» για τη λεγόμενη «8η Οικουμενική» - δηλαδή τη Σύνοδο του αντίχριστου:
"
3. Α Συνοδικα αται πικρίσεις, δίως μάλιστα τς αρέσεως το Οκουμενισμο, ποτελον σημαντικος σταθμος πρς τν ρθν κατεύθυνσιν, δι τν σύγκλησιν μις Γενικς ΣυνόδουΓνησίων ρθοδόξων, τις θ ποφανθ μετ’ ηξημένου κύρους περ τς μερολογιακς-ορτολογικς Καινοτομίας κα το ντι-ευαγγελικο κα συγκρητιστικο Οκουμενισμο…"

Λένε δηλαδή ότι τάχα προηγουμένως οι Άγιοι, με έμπνευση από Το Άγιο Πνεύμα, έχουν κάνει μια δήλωση σχετικά με το ζήτημα «με λιγότερη εξουσία» (ή “
όχι τόσο ηξημένου κύρους”). Οπότε ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ" >>> ηξημένου κύρους

Τι φοβερή και ξεδιάντροπη βλασφημία κατά Του Αγίου Πνεύματος - Ο Οποίος έχει φωτίσει και εμπνεύσει τους Αγίους Πατέρες - ειδικά για το ζήτημα της αιρέσεως του Οικουμενισμού!

Σε αυτό το συνοδικό εγκύκλιο το οποίο μάχεται κατά Του Αγίου Πνεύματος ΑΝΑΘΕΜΑ!

= Σύμφωνα με το Διάταγμα ακολουθίας αναθεμάτων της Κυριακής της Ορθοδοξίας:
- Σε εκείνους που δεν πιστεύουν ότι Το Άγιο Πνεύμα ενέπνευσε τους προφήτες και τους αποστόλους, και από αυτούς μας δίδαξε τον αληθινό δρόμο προς την αιώνια σωτηρία, και το επιβεβαίωσε αυτό με θαύματα, και τώρα παραμένει στις καρδιές όλων των αληθινών και πιστών χριστιανών, και τους διδάσκει σε όλη την αλήθεια: ΑΝΑΘΕΜΑ.
- Σε όσους απορρίπτουν τους Συνόδους των αγίων πατέρων και τις παραδόσεις τους, οι οποίες είναι σύμφωνες με την Θεία αποκάλυψη και διατηρούνται ευλαβικά από την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία: ΑΝΑΘΕΜΑ!
(Διάταγμα
ακολουθίας αναθεμάτων της Κυριακής της Ορθοδοξίας).

Εδώ είναι τα εκθέματα του Αγίου Ιγνάτιου Μπρυαντσανίνοφ εναντίον τέτοιων «μεγαλοφυϊών» ψευτο-εξύπνων: «Δεν υπάρχει ορθοδοξία στις ανθρώπινες διδασκαλίες και φιλοσοφίες: εκεί  βασιλεύει ψευδής λόγος - ο καρπός της πτώσης.
Η Ορθοδοξία - είναι η διδασκαλία του Αγίου Πνεύματος, που δόθηκε από τον Θεό στον άνθρωπο για τη σωτηρία του».
 
Τώρα οι καλλινίκιοι κιπριανίτες θα κάνουν συνεχώς νεότερες και νεότερες "διορθώσεις" στην πονηρή και πλαστή ομολογία τους. Και κάθε νέα "διόρθωση" θα είναι (σύμφωνα με τη "μεγαλοφυΐα" και την ψεύτικη σοφία τους) όλο και περισσότερο "πιο κοντά" στην Ορθοδοξία. Αλλά θα το κάνουν αυτό για σωτηρία; Φυσικά και όχι!

Α) Θα το κάνουν αυτό για να δικαιολογήσουν την πτώση τους στην αίρεση:
- "Μας κατηγορούν για αίρεση, ωστόσο - εδώ, σήμερα κάναμε μια νέα ομολογία και έτσι εμείς γίναμε πιο ορθόδοξοι από χθες!" ...
Τι παρωδία! Τι τσίρκο!!!
Έτσι, αυτοί οι πονηροί "κολπατζίδες" αντί να δικαιολογιθούν, όλο και περισσότερο θα αποδεικνύουν=εκθέτουν την πτώση τους στην αίρεση – διότι: ~ Αν η συνοδική ομολογία τους ήταν όντως ορθόδοξη – τότε θα χρειαζόταν καθόλου συνεχώς νεότερες και νεότερες "διορθώσεις";;;

~ Η κάθε καινούργια διόρθωση από μόνη της τους εκθέτει και λέει "να εδώ προηγουμένως κάναμε λάθος και τώρα το διορθώνουμε"...

Ρωτάω ξανά - για όποιον δεν κατάλαβε: αν η συνοδική ομολογία τους ήταν όντως ορθόδοξη – τότε θα χρειαζόταν καθόλου συνεχώς νεότερες και νεότερες "διορθώσεις";;;
Κατηγορηματική απάντηση: Φυσικά και όχι!!! Η ομολογία της Ορθόδοξης Εκκλησίας υπαγορεύτηκε από Το Άγιο Πνεύμα μια για πάντα!!!
Και η αιρετική ομάδα των καλλινίκιων κυπριανίτων) εκθέτεται μόνη της ότι με τις συνεχώς νεότερες και νεότερες "διορθώσεις" της ομολογίας τους, κατά βλάσφημο τρόπο ισχυρίζονται (όχι στα λόγια αλλά με πράξεις) ότι τάχα Το Άγιο Πνεύμα διαρκώς "μεταβάλλει τη γνώμη Του" σύμφωνα με το πώς "Τον διατάζουν" σε κάθε καινούργια "διόρθωση". Έτσι αυτοί ομολογούν βλάσφημα και αυτοαναγορεύονται (α) όχι ως υφιστάμενοι στο Άγιο Πνεύμα, αλλά ως (β) «πλοιάρχοι» και «χρήστες» του Αγίου Πνεύματος!
Τι ξεδιάντροπη βλασφημία!

Αυτοί οι τυφλοί ηγέτες των τυφλών (Ματθ.15:14) δεν βλέπουν πως αυτοί εκθέτουν τους εαυτούς τους ως αιρετικούς με αυτές τις συνεχώς νεότερες και νεότερες "διορθώσεις" στην πονηρή και αιρετική ομολογία τους! 

Είναι επίσης τυφλοί να δουν) ότι - με αυτή τη συνεχή προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την πτώση τους στην αίρεση, αποδεικνύουν επίσης την αμετανοησία τους στην αίρεση - γιατί η προσπάθεια να δικαιολογηθούν αρνείται τη μετάνοια και γενικά μαρτυρεί την έλλειψη της μετάνοιας!

Β) Αυτοί οι αμετανόητοι αιρετικοί θα κάνουν τις νεότερες και νεότερες "διορθώσεις" τους στην πονηρή ομολογία τους για να αποπλανήσουν και να τραβήξουν στην πτώση και στην αίρεσή τους, αν είναι δυνατόν, ακόμη και τους τελευταίους ζηλωτές της Αγίας Ορθοδοξίας (Ματθ.24:24, Μάρκ.13:22) και επίσης - για να αποπλανήσουν και να προσελκύσουν εκείνους που υποκριτικά μιμούνται το ζήλο, όπως διάφορες ομάδες ματθαιϊκών και άλλων...

Αλλά με όλη αυτή τη λόγω-πορνεία τους - κάνοντας συνεχώς νεότερες και νεότερες "διορθώσεις" στην πονηρή ομολογία τους - οι Καλλινίκιοι κυπριανίτες θα κατορθώσουν ποτέ να «φτιάξουν» για τον εαυτό τους κάποιο είδος Ορθοδοξίας;...
Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή σε αυτή την εξέλιξη της λεκτικής πορνείας τους επιτυγχάνουν μια τέτοια "πρόοδο" που απλώς αντιγράφουν από κάπου μια καθαρή ορθόδοξη ομολογία - μήπως από αυτό θα γίνουν πραγματικά ορθόδοξοι;
Απάντηση: Ασφαλώς ΟΧΙ!
Γιατί?
Επειδή:
α) Για να γίνουν Ορθόδοξοι, μετά την πτώση τους στην αίρεση, πρέπει
¨- πρώτα απ 'όλα να μετανοήσουν - επισήμως, παραδίδοντας στο ανάθεμα την καλλινίκια-κυπριανική τους αίρεση - όπως και προηγουμένως επισήμως και δημοσίως την κήρυξαν ως
„ορθόδοξη” ομολογία.
Τέτοια μετάνοια δεν υπάρχει σε αυτούς, αλλά υπάρχει ακριβώς το αντίθετο: προσπάθεια να δικαιολογήσουν την αίρεση τους, η οποία αρνείται εντελώς τη μετάνοια και γενικά μαρτυρά την απουσία της μετάνοιας!
β) Για να γίνουν Ορθόδοξοι, αφού έπεσαν στην αίρεση, πρέπει μετά αφού μετανοήσουν - να βρουν τουλάχιστον έναν Γνήσιο Ορθόδοξο Ιεράρχη, που να τους δεχθεί από την αίρεση - στην Ορθόδοξη Εκκλησία (από την Οποία αποσύρθηκαν). Και οι "ιερείς" τους, αν κάποιος από αυτούς γνωρίσει την αίρεση και θελήσει να φύγει για να γίνει και πάλι Ορθόδοξος, πρέπει, αφού αφήσει την συμμορία του, να βρει τουλάχιστον έναν Ιερέα, Γνήσιο Ορθόδοξο, που να τον δεχθεί από την αίρεση - στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία.
(Δεν έχει σημασία ποιος είναι! Το σημαντικό είναι ότι είναι αληθινός ορθόδοξος!)
Αυτές είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις! 

Και - πώς θα γίνουν δεκτοί(;), με ποιο τρόπο(;), με τι κανόνα=τιμωρία (;), αυστηρός ή επιεικής(;) - αυτό είναι ήδη ένα εντελώς ξεχωριστό ζήτημα.
Αλλά το βασικό είναι ότι ο μετανοών άσωτος υιός πρέπει να βρει τον Δέκτη Πατέρα, ο οποίος να τον δεχθεί από την αίρεση - στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία (Λουκ.15:17-19).
Στην αίρεση μπορεί να πέσει οποιοσδήποτε – από το λαϊκό μέχρη και τον Πατριάρχη – και να πέσει από μόνος του (χωρίς τη
„βοήθεια” του άλλου). Ωστόσο, για να δεχθεί από την αίρεση πίσω στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία – ο μετανοών για την πτώση του άσωτος γιος πρέπει να βρει τον Δέκτη Πατέρα, ο οποίος να τον δεχθεί από την αίρεση - στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία (Luke.15:17-19). Δεν μπορεί να επανέλθει μόνος του! Η πόρτα είναι κλειστή (Ματ.25:10-12). Κανείς δεν μπορεί να εισέλθει στην Εκκλησία από μόνος του (Ιω.10:1-2) – χρειάζεται ο δέκτης πατέρας (Λουκ.15:20), ο οποίος θα ανοίξει την πόρτα της Εκκλησίας (Ματθ.25:11).

Η οικονομία δεν είναι απεριόριστη! Έχει τα όριά της - και αυτά τα όρια δεν καθορίζονται από τους ανθρώπους, και όχι με το πώς θα έρθει στο μυαλό του καθενός, αλλά - καθορίζονται από Το Άγιο Πνεύμα μέσω των Αγίων Πατέρων. Όταν αυτά τα όρια υπερβαίνουν - τότε η οικονομία παύει να είναι οικονομία αλλά γίνεται ανομία - και η ανομία δεν είναι πλέον υπηρεσία του Χριστού, αλλά είναι υπηρεσία του αντίχριστου (Ματ.7:23) (2Θεσ.2:2-3)!

Στην άτυχη στιγμή της η Ρωσική Εκκλησίας της Διασποράς έπεσε στην αίρεση του οικουμενισμού. Και γι 'αυτό το έργο του αντίχριστου εξυπηρέτησε πάλι ο ίδιος υπηρέτης του αντίχριστου, ο Κυπριανός Κουτσούμπας, με τον οποίο η Ρωσική Εκκλησία της Διασποράς έπεσε στην UNIA - όπως και σήμερα ο Καλλίνικος Σαραντόπουλος - χωρίς καμία διαφορά!

Η μόνη διαφορά ήταν στα ηθικά - ότι οι Ρώσοι δεν έπραξαν ύπουλα, δεν προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον Θεό, όπως σήμερα ο Καλλίνικος και η άνομη συμμορία του φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν! Όχι! Οι Ρώσοι, σε αντίθεση με αυτούς, ενέργησαν ανοιχτά και ειλικρινά:
~ Ο γραμματέας τους  Γρηγόριος (Grabbe) έγραψε με ειλικρίνεια και ανοιχτά: «Πέσαμε κάτω υπό το δικό μας ανάθεμα! (με την πτώση τους στην κοινωνία με τον Κυπριανό)».
~ Στη συνέχεια, η Σύνοδος της Ρωσικής Εκκλησίας της Διασποράς παραδέχθηκε και όρισε την πράξη της ένωσης με τον Κυπριανό ως “λάθος” - και έριξε τον αιρετικό Κυπριανό από τη μέση τους!

Δυστυχώς, σταμάτησαν μόνο μέχρι εδώ! Και αυτό στη συνέχεια καθόρισε την τραγική τους μοίρα και αποσύνθεση - επειδή ο Θεός δεν μπορεί να εξαπατηθεί!
Καλό είναι η απόφαση της Συνόδου! Αλλά μόνο με αυτό το ζήτημα δεν εξαντλείται.
Αυτό που έπρεπε να κάνουν και οι Ρώσοι για να γίνουν και πάλι ορθόδοξοι είναι - να βρεθεί τουλάχιστον ένας Γνήσιος Ορθόδοξος Ιεράρχης, ο οποίος να τους δεχθεί από την αίρεση - στην Ορθόδοξη Εκκλησία!
Αλλά δεν το έκαναν - έτσι, αφού έπεσαν έξω, δεν επέστρεψαν στην Αλήθεια.
Και η Αλήθεια είναι ότι:
~ Απλά μετάνοια και μόνο, για την πτώση στην αίρεση δεν είναι αρκετό! (Ματ.3:7) Είναι επίσης απαραίτητο να υπάρχει κάποιος που να τους δεχτεί στην Ορθοδοξία (Λουκ.15:17-23). Ο άσωτος γιος μόνος του αφήνει τον πατέρα του - μη χρειάζοντας κάποιον άλλο να τον απομακρύνει - μπορεί να το κάνει και μόνος του. Και κάθε γιος μπορεί να χωριστεί από την Εκκλησία και μόνος του (είτε είναι λαϊκός, Ιερέας ή Πατριάρχης - δεν έχει σημασία). Ωστόσο, για την υποδοχή αυτού του άσωτου γιου πίσω στην Εκκλησία δεν μπορεί να το κάνει και μόνος του - πάντα χρειάζεται και ο Πατέρας που να τον δεχθεί! Για το λόγο αυτό υπάρχει Ιεραρχία, υπάρχουν Μυστήρια, υπάρχει Μετάνοια (απόφαση της Ιεραρχίας για το πώς θα πρέπει να δεχθεί τον άσωτο, μετανιωμένο υιό), ποιον κανόνα=επιτιμία και τι μετάνοια θα πρέπει να υπακούσει και να κάνει για την υποδοχή του). Ακριβώς αυτή είναι η ομολογία του Χριστού που ήρθε ενσαρκωμένος, για την οποία γράφει ο Άγιος Απόστολος Ιωάννης ο Θεολόγος (Ιωάν.4:1-4) = Η Σάρκα του Χριστού είναι η Εκκλησία – και εν σαρξ είναι και ο πατέρας που δέχεται τον γιο στην Εκκλησία!

Δηλαδή - μιλάμε όχι μόνο για «πίστη ότι έχει έρθει εν σάρκα», σε αυτό πιστεύουν ακόμη και οι προτεστάντες, αλλά – η ομολογία του Χριστού που ήρθε ενσαρκωμένος περιλαμβάνει επίσης δράση=Μυστήριο – και επίσης την πίστη ότι το Μυστήριο εκτελείται από άνθρωπο που φοράει σάρκα, και αυτός ο άνθρωπος είναι απεσταλμένος από Τον Χρήστο Τον ενσαρκωμένο (Αποστολική διαδοχή, χειροτονία)! Και όχι μόνο πνεύμα, όχι μόνο μια "καλή ιδέα"...

Υπάρχουν κανόνες για την υποδοχή (από σχίσμα, από αίρεση...).
Εάν αυτός ο κανόνας της υποδοχής θα εφαρμοστεί ήπια ή αυστηρά - αυτό είναι μια ξεχωριστή ερώτηση, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει αυτός ο κανόνας - ήδη μαρτυρεί ότι χωρίς αυτό είναι αδύνατο! Δεν είναι δυνατόν απλώς "με μια συνοδική απόφαση" εκείνοι που έχουν πέσει στην αίρεση, να βγουν μόνοι τους από την αίρεση και μόνοι τους να επανέλθουν στην Εκκλησία! ΟΧΙ! Αυτό είναι ένα τέτοιο τέχνασμα του Baron-munhausen, που με αυτο-τράβηγμα των μαλλιών, βγαίνει έξω από το βούρκο της αιρέσεως – μία τέτοια βαρώνMunchausen«ορθοδοξία» ... ΟΧΙ!
Η αλήθεια είναι αυτή
:
~ εκείνος που λαμβάνει, βρίσκεται μέσα στην Εκκλησία,
~ και εκείνος που λαμβάνεται προέρχεται από έξω προς Αυτήν (Ιωάν.10:1-2).
Επομένως: Ας πάρουν την απόφαση τους (απόφαση ότι έκαναν λάθος, ότι αποσύρθηκαν) – και καλά κάνουν παίρνοντας μία τέτοια απόφαση! - είναι μια μορφή δημόσιας αποδοχής της πτώσης και της μετάνοιας. Ωστόσο, εκτός από την απόφασή τους, απαιτείται απαραίτητα και αυτό - κάποιος να τους δεχθεί
- διαφορετικά θα ήταν αυτο-αγιασμός (samosvyatstvo)!

Και αλλιώς - τι τελικά γίνεται εδώ;

Διαφορετικά, εδώ γίνεται ένα πλήρες χάος και η φθορά των βασικών έννοιων:

- Ποιος λαμβάνει αποφάσεις; Ποιος έρχεται από έξω στην Εκκλησία; Και ποιος τον λαμβάνει μέσα στην Εκκλησία;...
- Είναι αυτός που μετανοεί για την πτώση του παίρνοντας τις αποφάσεις – ή αποφάσεις πρέπει να παίρνουν εκείνοι που λαμβάνουν τον μετανοούμενο που έρχεται στην Εκκλησία; ...
- Τι είναι αυτό το χάος; ... Στην Εκκλησία δεν υπάρχει χάος! Το χάος είναι πάντα έξω από την Εκκλησία!

Και επειδή η Ρωσική Εκκλησία της Διασποράς δεν έκανε τα πάντα σωστά, αλλά σταμάτησε μόνο στην απόφαση της Συνόδου (ως μετάνοια για την πτώση τους στην αίρεση του Κυπριανισμού και τίποτα περισσότερο), τότε αυτό οδήγησε στην τραγική τους μοίρα και αποσύνθεση – διότι ο Θεός δεν μπορεί να εξαπατηθεί!

Σε αυτή την κατάσταση, η οποία είναι τόσο κρίσιμη παγκοσμίως, πολλοί άνθρωποι ρωτούν:
"ΠΩΣ να βρούμε την Αληθινή Εκκλησία;"
Απάντηση: Αφού διαβάσετε το κείμενο του υπερ-μνημόνιου του αντίχριστου, θα δείτε ότι ο σκοπός αυτών των υπηρέτων του αντίχριστου, όπως ο Καλλίνικος Σαραντόπουλος και οι αφέντες του, είναι:
~ Διέλευση της λεγόμενης «8ης Οικουμενικής» του αντίχριστου και μέσω αυτήν - καταστροφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και μετατροπή του λαού σε υπάκουο βοοειδές.

Θα βεβαιωθείτε επίσης ότι ο κόσμος έχει ήδη εισέλθει στην περίοδο στην οποία ο Θεός διατάζει στην Γνήσια Ορθόδοξη Εκκλησία να φύγει στην έρημο, όπου για Αυτήν ετοιμάστηκε μέρος για να κρυφτεί από τον αντίχριστο και τους υπηρέτες του (Αποκ.12:6).

Η σωτηρία είναι δυνατή μόνο στο Κόλπο της Γνήσιας Ορθόδοξης Εκκλησίας! - αλλά ούτε οι προβοκάτορες, ούτε οι διώκτες ούτε οι ψεύτικοι αδελφοί (Gal.2:4-5, 2Cor.11:26) δε θα Τη βρουν. Μόνο τα Αληθινά παιδιά του Θεού θα Την βρουν - και μόνο μέσω του μονοπατιού που καθορίζεται στον Άγιο Ευαγγέλιο και ερμηνεύεται από τους Αγίους Πατέρες. Στην αρχαιότητα αυτό το μονοπάτι ήταν σαφές και προφανές σε όλους. Ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, κατά την εποχή του μπολσεβίκικου διωγμού κατά της Εκκλησίας - αυτό το μονοπάτι ήταν επίσης σαφές και προφανές σε όλους τους γνησίους. Αλλά σήμερα, λόγω της πολύ βαριάς δέσμευσης του λαού προς το πνεύμα του κόσμου τούτου (Ιω.15
:19), τα πνευματικά μάτια του λαού είναι τυφλά (ακόμη και των πιστών) και η καρδιά τους σκοντάφτει πάρα πολύ. Επομένως, αυτό το μονοπάτι έχει γίνει αόρατο γι 'αυτούς ή - έχει γίνει πολύ δύσκολο να το δούνε.

Αλλά λόγω του μεγάλου ελέους Του, ο Κύριος μας έδωσε ένα "Χρυσό Κλειδί", με τη βοήθεια του οποίου α) μόνο τα Αληθινά παιδιά του Θεού μπορούν να ανοίξουν τη μυστική πόρτα στην Γνήσια Εκκλησία και β) όλοι οι εχθροί και διώκτες (προφανείς και μεταμφιεσμένοι) προβοκάτορες, υποκριτές και ψεύτικοι αδελφοί - παρά όλη τη δύναμη του αντιχρίστου τους, δεν μπορούν να την ανοίξουν και αυτή η μυστική πόρτα στην Γνήσια Εκκλησία παραμένει κλειστή για αυτούς!

Εδώ - το "Golden Key" είναι ανοιχτό και διαθέσιμο σε όλους - όλοι μπορούν να ακούσουν το μυστικό:

www.virt.us/GoldenKey.en
Όμως, όπως είπαμε α) μόνο τα αληθινά παιδιά του Θεού μπορούν να επωφεληθούν από αυτό και να ανοίξουν τη μυστική πόρτα στην Γνήσια Εκκλησία και β) όλοι οι εχθροί και οι διώκτες (εμφανείς και μεταμφιεσμένοι) προβοκάτορες, υποκριτές και ψεύτικοι αδελφοί - παρά όλη τη δύναμη του αντίχριστου τους, δεν μπορούν να την ανοίξουν, με αποτέλεσμα αυτή η μυστική πόρτα παραμένει κλειστή για αυτούς!! Είναι η μεγάλη Σοφία του Θεού! - και όμως τόσο απλό!

Δοκιμάστε - και θα δείτε! :-)

~~~~~~~~~~

Και εδώ είναι το κείμενο του Υπερμνημονίου του αντιχρίστου
:

– ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ του αντίχριστου –
Κατεβάστε σε μορφή PDF: | EN | RU | GR | BG | RO |

Επικοινωνίστε μαζί μας! >>>

EN | RU | GR | RO | SR | BG

 
 

 

 
 

Επικοινωνίστε 
μαζί μας!

EN|RU|GR|RO|SR|BG

 
   

 


Ο ΚΑΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ
ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

Διαβάστε περισσότερα:
| EN | RU | GR | BG |
Κατεβάστε σε μορφή PDF :
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.en
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.ru

www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.gr
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.bg


ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ
του αντίχριστου

Κατεβάστε σε μορφή PDF

| EN | RU | GR | BG | RO |

 
 

 
 


ΑΝΑΘΕΜΑ στους Κυπριανίτες!

| EN | RU | GR | BG |


Κατεβάστε PDF

| EN | RU | GR | BG |

 
 

 
 


Ο ΜΑΤΘΑΙΪΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΙΣ!
Μετά την πτώση του Καλλίνικου Σαραντοπούλου στην αίρεση του κυπριανισμού, οι αιρετικοί Ματθαιϊκοί φτάνουν μέχρι και κόλπα τσίρκου (διαβολική επινοητικότητα), για να αποπλανήσουν και να δελεάσουν τους ολίγους απομείναντες Γνησίους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην αίρεση του ματθαιϊσμού.
Διαβάστε περισσότερα:
| EN | RU | GR | BG |
Κατεβάστε σε μορφή PDF
| EN | RU | GR | BG |
 

 
 

 
          
Ή Καθαίρεσις

του Μητροπολίτου Ώροπού Κυπριανού
 
 

 
 

       
Ποια δράση
είναι Του Αγίου Πνεύματος
και ποια – δράση ανθρώπων;

Τρομακτικό σημάδι του Θεού:
- Αφού καθαιρέθηκε και αναθεματίστηκε για την αίρεση του, ο Κυπριανός πέθανε αμετανόητος, το σώμα του έγινε αμέσως κόκκαλο - δεν μπορούσαν ακόμη το στόμα του να κλείσουν - τρομακτικό θέαμα!

 EN | RU | GR | BG 

 
 

 
 

       
Πώς και γιατί η Συνοδία αυτή (Ψαλ.25:5)
προσπαθεί να δικάζει κάποιον
που δεν ανήκει σ' αυτήν (Ψαλ.25:5)

Αυτόκλητοι δικαστές με ενδύματα επισκόπων, προσπαθούν μέσο φόβου να κρατήσουν τους ιερείς τους και να χειραγωγούν τις συνειδήσεις τους. (Αυτή εδώ δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση!
Η Συνοδία αυτή (Ψαλ.25:5) διώκει μόνο τους Ορθόδοξους 
ιερείς και λαϊκούς
!
)

 EN | RU | GR | BG
 

 
 

 
 

       
Ο Καλλίνικος και οι άλλοι μαζί του -
δεν έχουν κανονικές χειροτονίες!

Επίσημη αναγνώριση του ιδίου Καλλινίκου Σαραντόπουλου
ότι ο ίδιος και οι άλλοι μαζί του - δεν έχουν κανονικές χειροτονίες! -
(δηλαδή - ο Καλλίνικος με τη δική του παραδοχή de facto δεν είναι επίσκοπος! Τότε - όσοι τον μνήμονεύουν - ΠΟΙΟΝ στην ουσία μνήμονεύουν;...)
 Κατεβάστε ως PDF
 EN | RU | GR | BG

 
 

 
 

       
Η ΑΙΡΕΣΗΣ
του Καλλίνικου

= πόλεμος εναντίον της μετάνοιας,
= πόλεμος εναντίον της Σωτηρίας:
- Αυτή η αίρεσης διδάσκει ότι δήθεν οι αιρετικοί δεν
έχουν ανάγκη από ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ότι δήθεν μπορούν να γίνουν δεκτοί στην Εκκλησία μόνο με ομολογία της ορθόδοξης πίστης. Η ΑΙΡΕΣΗ των Καλλινίκου είναι ένας πόλεμος εναντίον των ίδιων των θεμελίων του Χριστιανισμού!

Κατεβάστε ως PDF

EN | BG

 
 

 
 

       
Ο Χρυσόστομος, ο Καλλίνικος και όσοι με αυτούς
ΠΟΤΕ δεν έχουν υποφέρει διωγμούς για Πίστη!

Και τώρα έδειξαν τα πραγματικά πρόσωπά τους:
- Διώκτες και τύραννοι των Ορθοδόξων!

Κατεβάστε ως PDF

| EN | GR | RU | BG |

 
 

 
         
ΠΡΟΣ τους 7.000 άνδρες
τους οποίους ο Θεός τους
έχει αφήσει Τον Εαυτό Του
και που δεν ώκλασαν
γόνατό τους με τα είδωλα
και δεν τους φιλήσαν
με το στόμα τους

(3
Βασιλείων.19:14-18).

 EN | GR

Κατεβάστε ως PDF
 EN | BG
 
 
 

 
         
Η διαφθορά

της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος
(Σύνοδος-Κ)

 EN | GR

Κατεβάστε ως PDF

EN | GR | BG

 
 

 
 

       
"Το έκτο σημείο"
Μην πιστεύετε ΠΟΤΕ στους αποστάτες "επισκόπους" από τη Σύνοδο-K
- ό, τι και να σας πουν, ό, τι έγγραφα και να σας παρουσιάζουν -
διότι είναι
ξεδιάντροποι ψεύτες
(ο Φώτιος Μαραθώνας
και άλλοι)!

EN | BG

Κατεβάστε ως PDF

EN | BG

 
 

 
 
 

Επικοινωνίστε 
μαζί μας!

EN|RU|GR|RO|SR|BG

 
   
 
 

 

 
 

 
  

 

Copyright © 2014 www.gocnews.info All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape