ΑΝΑΘΕΜΑ στους Κυπριανίτες!


ΠΙΣΤΑ τέκνα της Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας που κινδυνεύει, εγέρθητε!
Η σάλπιγγα κανει εκκληση για την μαχη!

 

Ναι, η Εκκλησία βρίσκεται σε κίνδυνο! Αλλά οι πύλες της κόλασης δεν θα υπερισχύσουν εναντίον Της! Ούτω λέγει ο ίδιος ο Κύριος: κα πλαι δου ο κατισχσουσιν ατς (Ματ.16:18).

Ο Κύριος Παντοκράτωρ προστατέψει την Εκκλησία Του - και έτσι είναι Ανίκητη!
ΑΛΛΑ - και εμείς, οι πιστοί γιοι Της και γιοι του Θεού (Ιω.1:12-13) - έχουμε το καθήκον ως υιοί να σταθούμε στον αγώνα για Την Αγία Εκκλησία, όταν ο Ίδιος ο Κύριος μέσω σάλπιγγα αγγέλων Του μας καλ
εί προς πάλη! - Αυτό είναι ένα κάλεσμα προς εμάς –να εφαρμόσουμε τις προσπάθειές μας για την προστασία Της Αγίας Εκκλησίας. Αυτό ονομάζεται ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ: η ανθρώπινη εργασία και το ζήλο μας σε πλήρης ενότητα με τη βοήθεια του Θεού και με πλήρη υπακοή σ 'Αυτόν και υπό την καθοδήγηση του Αγίου Θελήματος Αυτού!

Και ο πιο απεχθή εχθρός του Θεού ανάμεσα στων ανθρώπινων σκέψεων και συναισθημάτων - είναι το αντίθετο της συνέργειας με τον Θεό - είναι:
η αδιαφορία!

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που τόσο πολύ προκαλεί την οργή του Θεού, όσο

η αδιαφορία
!
Ο Θεός λέει: Οδ σου τ ργα, τι οτε ψυχρς ε οτε ζεστς, φελον ψυχρς ς ζεστς, οτως, τι χλιαρς ε κα οτε ζεστς οτε ψυχρς, µλλω σε µσαι κ το στµατς Μου. (Αποκ.3:16-17)

Ως εκ τούτου, αδελφοί εν Χριστώ και οι γιοι του Υψίστου (Ιω.1:12-13) - πού είναι ο κίνδυνος για την Αγία Του Χριστού Εκκλησία;

Πού είναι εκείνοι για τους οποίους η Παναγία είπε με αποκάλυψη στο τερματοφύλακα του Βουλγαρικού Μοναστήρι ζωγράφο: «Εδώ έρχονται οι εχθροί του Θεού και οι προσωπικοί μου εχθροί";

Και πού εμείς, οι γιοι του Θεού και οι γιοι της Εκκλησίας (Ιω.1:12-13), να κατευθύνουμε τις προσπάθειές μας σε συνέργεια με Το Θεό;

Η απάντιση είναι
Ο κίνδυνος προέρχεται από το γεγονός ότι ζούμε στην εποχή της αποστασίας για την οποία ο Απ. Παύλος έγραψε (2Θεσ.2:2-3). Σε αυτό τον καιρό της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ πολλοί αφελείς άνθρωποι μπορεί να εξαπατηθούν, να φύγουν μακριά από την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία και να οδηγηθούν στην αίρεση του Κυπριανισμού. Οι αιρετικοί Κυπριανίτες παρουσιάζουν υποκριτικά τους εαυτούς τους ως ορθόδοξους και αυτοαποκαλούνται «εκκλησία στην αντίσταση". Βρίσκονται στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία κ.α.

Εδώ αυτή η βλάσφημη αίρεση τους:

α) Οι αιρετικοί Κυπριανίτες διδάσκουν τι δήθεν εκείνοι ποο περιερχονται στην αίρεση είναι ακόμα μέρος τής Εκκλησίας τοο Χριστού, και ότι τα μυστήριά τους περιέχουν θεία χάρη.
β) Οι αιρετικοί Κυπριανίτες αντιτάσσονται στν γιο Πνεύμα πού διαμέσων του Αγ. Αποστόλου Παλου λει τι η αγα Εκκλησα εναι μα «λαμπρ εκκλησα, μην χοντας σπλον, ρυτδα, οποιαδποτε ττοιαδποτε πργματα [Εφ.5: 27]. Και αυτοί οι ανθιστάμενους κατά του Αγίου Πνεύματος βλάσφημα διδάσκουν τι η Εκκλησα το Χριστο δήθεν διαιρεται σ δο μρη - να ασθενς μ τν αρεση κα να υγις χωρς αρεση-κα τσι υποστηρζουν τι τ γιον σμα το Χριστο χι μνο μπορε να διαιρεθε, αλλ κα ν μολυνθε μ τν ασθνεια το ψεδους.

Με το όνομα «εκκλησία» (και δη Σώμα του Χριστού), οι αιρετικοί Κυπριανίτες αποκαλούν βλάσφημα την αίρεση του οικουμενισμού και την αναγνωρίζουν ως μητέρα εκκλησία τους από την οποία, ως αναπόσπαστο μέρος της, αλλά «υγιές μέρος», δήθεν αντιστέκονται ενάντια στον «άρρωστο μέρος» της – και στη πρακτική προωθήσουν περαιτέρω την αίρεση του οικουμενισμού και εξυπηρετούν αυτή την αίρεση.

Με την αίρεση τους - οι αιρετικοί Κυπριανίτες εμπίπτουν κάτω από το ANATHEMA
εναντον  την αίρεση του οικουμενισμού, που επιβλήθηκε το 1983 απ τη Ρωσσικ Ορθδοξον Εκκλησα τς Διασπορς από την οποία η Σύνοδος του Χρυσοστόμου (σήμερα Καλλίνικος) έχει αποστολική διαδοχή, καθώς επίσης εμπίπτουν κάτω από το ANATHEMA που επιβλήθηκε στην αίρεση του οικουμενισμού το 1998 από την Σύνοδο του Χρυσοστόμου (σήμερα Καλλίνικος).

Αλλά η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία δεν ήταν ποτέ "στην αντίσταση" σε τίποτα -
αντίθετως ΑΥΤΗ είναι το Κέντρο και ΑΥΤΗ ειναι η Ζωή!!!
- και κατά ΑΥΤΗΣ αντιστεκονται όλες οι δυνάμεις της κόλασης, και όλο το σύμπαν μαζί!!!. Αλλά ο Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Οποίος είναι η Κεφαλή της Εκκλησίας, λέει ότι ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!
Ολοι αυτοί στην αντίσταση, δηλαδή οι Κυπριανίτες, καθώς και εκείνοι που είναι κρυμμένοι (σαν κατάσκοποι) στη Σύνοδο του Καλλίνικου,
είναι αιρετικοί.
Οι Κυπριανίτες (οπως είπαμε υπάρχουν φανεροί και κρυφοί-Καλλινικοί) εχουν επί της κεφαλής τους ΑΝΑΘΕΜΑ από την Σύνοδο του Χρυσοστόμου Κιούση το 1998 με Συνοδική Εγκύκλιο....

Αυτή η Συνοδική εγκύκλιο θέτει ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Κυπριανίτες!!!
- Επειδή οι ​​Κυπριανίτες χωρίστηκαν από την Εκκλησία και έχουν μολυνθεί με τη χειρότερη αίρεση στην ιστορία του κόσμου την παναίρεση του Οικουμενισμού, είναι η τελευταία αίρεση (δεν θα υπάρξει άλλη) και είναι η θρησκεία με την οποία έρχεται στον κόσμο ο αντίχριστος. Οι Κυπριανίτες ανήκουν σε αυτή τη θρησκεία του αντίχριστου.
Και αυτή η θρησκεία του αντιχρίστου έχει ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΕΙ από την Σύνοδο του Χρυσοστόμου Κιούση το 1998.
Αλλά δεν υπάρχει ΑΝΑΘΕΜΑ στην ιστορία του κόσμου, στο οποίο να αναθεματιζεται η αίρεση αλλά οχι και ο αιρεσιάρχης, ο οποίος την γέννησε!!! Αντίθετα, πάντοτε αναθεματίζονται και οι δύο!
- Με τον ίδιο τρόπο όπως αναθεματίστηκε ο Αρειανισμος και ο Αρειος! Ομοίως και οι άλλες αιρέσεις με τους ιδρυτές τους!

-Έτσι, το ΑΝΑΘΕΜΑ για την αίρεση του Οικουμενισμού εμπίπτει επίσης στην "εκκλησία" -βαβυλωνιακή πόρνη που γέννησε αυτή την αίρεση επίσημα με την
συνοδική εγκύκλιο του 1920 και στον Χρυσόστομο Παπαδόπουλο και σε όλους αυτους που είναι μαζί του...

και αυτό σημαίνει ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΕΣ επειδή φανερά να έχουν ως μητρική τους την εκκλησία αυτή, την πόρνη της Βαβυλώνας, την μητέρα της αιρέσεως του Οικουμενισμού, η οποία γέννησε  αυτην την αίρεση επίσημα με συνοδική εγκύκλιο το 1920. Οι Κυπριανίτες ομολογούν ότι αυτή είναι η μητρική τους εκκλησία, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της γης (ΑΠΟΚ.17: 5)

Η αίρεση του Οικουμενισμού ΔΕΝ γεννήθηκε από τον Πάπα.
Η αίρεση του Οικουμενισμού ΔΕΝ γεννήθηκε από προτεστάντες.
Η αίρεση του Οικουμενισμού, γεννήθηκε από το ψευδο-Πατριαρχείο που βρίσκεται γεωγραφικά σήμερα στην Κωνσταντινούπολη - είναι η Πόρνη της Βαβυλώνας = η "εκκλησία", η μητέρα της αιρέσεως του Οικουμενισμού
(επίσημη συνοδική εγκύκλιος του 1920).

ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!
ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Έχει μιλήσει Εκείνος που μιλά μέσω των προφητών. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ!


Επομένως, εδώ τα ανθρώπινα παιχνίδια και οι παραποιήσεις δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα. Το ΑΝΑΘΕΜΑ που επιβλήθηκε από την Σύνοδο του Χρυσοστόμου δεν μπορεί να καταργηθεί, όχι μόνο από την Σύνοδο του
Καλλίνικου,αλλά ακόμη και από μια οικουμενική Σύνοδο. Εαν μια τέτοια σύνοδος που αυτοαποκαλείται "οικουμενική", δεν επικυρώσει τις αποφάσεις όλων των προηγούμενων συνόδων, το Άγιο Πνεύμα θα κηρύξει αυτήν ως ΛΗΣΤΡΙΚΗ!

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ 1920, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ.

Η μητερα εκκλησια των Κυπριανιτων, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της γης (ΑΠΟΚ.17: 5), η πόρνη της Βαβυλώνας, συνεχώς μιλά για την αγάπη – αλλά η δική της δεν είναι αγάπη, αλλά είναι συνεχής πορνεία, γιατί είναι μεθυσμένη με το αίμα των αγίων του Κυρίου (ΑΠΟΚ.17: 6) τους οποίους στην πράξη σκοτώνει για την πίστη, ενώ ομιλεί περί αγάπης!
Και οι κάτοικοι της γης έχουν μεθύσει με το κρασί της πορνείας της και μαζί της έχουν διαπράξει μοιχεία με τους βασιλιάδες της γης τους αιρεσιαρχες =τους εχθρούς, που αντιστέκονται στο Πνεύμα της Αληθείας και στον  Απόλυτο Βασιλιά Κύριο Ιησού Χριστό (ΑΠΟΚ.17:2) Αν οι Κυπριανίτες πραγματικά και ΜΗ υποκριτικά επιθυμούν να πάψουν να είναι αιρετικοί και να γίνουν Ορθόδοξοι, είναι απαραίτητο ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ να  αποφέρουν καρπό οταν συναντιούνται για την μετάνοια τους
(Mατθ.3:8)

Οι υποκριτές Κυπριανίτες, κρυμμένοι στην σύνοδο του Καλλίνικου, λένε ότι οι αιρετικοί Κυπριανίτες αποδέχονται την πίστη της Συνόδου του Καλλινίκου και . καταδικάζουν το νέο ημερολόγιο και τον οικουμενισμό. Αυτό είναι ένα ψέμα!
Αντιθέτως: Οι φανεροί Κυπριανίτες δεν μετανοούν, αλλά ακριβώς το αντίθετο - περισσότερο από τρία χρόνια μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων, η επίσημη ιστοσελίδα τους με αιρετικό φανατισμό - τηρεί γραπτά την αίρεση τους, η επίσημη πίστη τους:

(Σημείωση: Οι φωτογραφίες της οθόνης (screenshots) από την επίσημη ιστοσελίδα των Κυπριανίτων είναι από 14/27 Φεβρ. 2014, δηλαδή - λίγες ημέρες μετά το συμβάν, όταν οι Κυπριανίτες-επίσκοποι υποκρυμμένοι στη Σύνοδο K. - 
λέγανε ξεδιάντροπα
 ψέματα στους ιερείς τους - 
ότι οι
 φανεροί Κυπριανίτες δήθεν «μετανόησαν», ότι οι φανεροί Κυπριανίτες δήθεν είχαν "αλλάξει" την αιρετική πίστη τους.
Αυτά τα γραπτά
 και οι φωτογραφίες της οθόνης (screenshots) δείχνουν ότι οι Κυπριανίτες-επίσκοποι κρυμμένοι στη Σύνοδο K. 
σκόπιμα λέγανε ψέματα Ιερείς τους και στο ορθόδοξο ποίμνο στην Εκκλησία  παραπλάνησαν εσκεμμένα!
Αυτές οι εγγραφές από την οθόνη, και αυτό το
 κείμενο αυτής της Σημείωσης, έγινε με την παρουσία διάφορων μαρτύρων - και κάθε ένας έχει διατηρήσει ένα αντίγραφο από αυτά!

α) Τα ονόματά τους δεν δημοσιεύτηκαν επειδή αποκαλύπτικε ότι οι διώκτες σκόπιμα λένε ψέματα, οι διώκτες καταγγέλλονται για ασυνειδησία, καταγγέλλονται για άσκηση ψυχικής και άλλες πιέσεις σε όλους (ιερέας ή λαϊκός), οι οποίοι φροντίζουν για την ορθόδοξη συνείδηση ​​τους και δεν επιτρέπει ψέματα, πονηριά, απάτη, να βρουν θέση στην καρδιά και το μυαλό τους. Ως εκ τούτου - ίδια αναμένεται να τεθεί και η μοίρα αυτών των μαρτύρων
β) Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και με την ισότητα της ανθρώπινης τιμής, δεν δημοσιεύτηκαν και τα ονόματα των ψευτών μεταξύ των επισκόπων - για να μην τους δυσφημήσουμε δημοσίως - και, συνεπώς, να τηρείται όχι μόνο την Αρχιεροσύνη τους, αλλά και να τους δώσουμε μια πραγματική ευκαιρία να μετανοήσουν:
- για τη σκόπιμη παραπλάνηση που σπείρουν ανάμεσα σε ιερείς και λαϊκούς
- για την τρομερή ζημιά που με τέτοιος φανατισμός και μισαλλοδοξία προκάλεσαν στην Εκκλησία τα τελευταία χρόνια).


Στο πρώτο εδάφιο (στη καταγραφή
 οθόνης, το screenshot, που παρουσιάστηκαν παραπάνω) βλέπουμε ότι οι αιρετικοί-κυπριανίτε:
α) μόνο τυπικά λένε ότι δήθεν πιστεύουν σε ΜΙΑ Καθολική και Αποστολική Εκκλησία - για να αποκρύψουν την αίρεση τους

β) Ωστόσο, από την άλλη πλευρά - δηλώνουν την αίρεση, τη διάσημη βλασφημία τους που οι αιρετικοί κυπριανίτες ρίχνουν στην εκκλησία στη Πεντακάθαρη Νύμφη του Χριστού!
Και οι αιρετικοί κυπριανίτες βλασφημούν Τη Πεντακάθαρη Νύμφη του Χριστού Την Εκκλησία Σώμα Ο Οποίος είναι ΕΝΑ Κεφάλαιο ΤΗΣ – βλασφημούν ότι δήθεν Η Εκκλησία μπορεί να είναι "άρρωστη" και να "χωριστεί"! Ακριβώς αυτή η αίρεση, η οποία είναι επί του σώματος του Χριστού, βλάσφημη αίρεση αναθεματίζει με την Εγκύκλιο της Συνόδου του Χρυσοστόμου το 1998!

Στους βλάσφημες κυπριανίτες ανάθεμα!

Εδώ το δεύτερο εδάφιο

Στο δεύτερο εδάφιο, βλέπουμε ότι οι αιρετικοί κυπριανίτες αναγνωρίζουν την παρουσία των μυστηρίων στην αίρεση του Οικουμενισμού! Η χειρότερη αίρεση στην ιστορία του κόσμου! Και σ’ αυτή τη πιο φοβερή αίρεση να πιστεύουμε ότι υπάρχουν μυστήρια; Το να πιστεύει κανείς ότι ενεργεί Ο Ίδιος Ο Θεός Το Άγιο Πνεύμα Ο Οποίος όντως εκτελεί κάθε μυστήριο της Εκκλησίας του Χριστού!
Και αυτό – ΜΕΤΑ που ο Κυπριανός ΞΕΡΕΙ και να αναγνωρίζει δημοσίως ότι στη «λειτουργία» στην Καμπέρα κατέβηκε ΟΧΙ το Άγιο Πνεύμα αλλά πνεύμα σατανικό! Στη συνέχεια - είναι Το Άγιο Πνεύμα και ο διάβολος σε ένα μέρος? Άθλιο βλασφημία!

Και πολλές άλλες βλασφημίες και αιρέσεις! Για καμία από αυτές οι αιρετικοί κυπριανίτες ΔΕΝ μετανοούν!

Αντιθέτως: επιδεικτικά, προκλητική – με ένα χαρακτηριστικό αιρετικό φανατισμό στην επίσημη ιστοσελίδα τους διατηρείται γραπτή η αίρεση τους - για περισσότερα από τρία χρόνια μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων!

Ως εκ τούτου: Οι κρυμμένη στη Σύνοδο K. κυπριανίτες - προσπαθούν να μας παραπλανήσουν, να μας παρασύρουν στην αίρεση του κυπριανιζμού, προσπαθούν να μας γυρίσουν να μας εξαπατήσουν εμείς να υποχωρούμε από την Αληθινή Ορθόδοξη πίστη - και να πέσουμε στην ίδια αίρεση του κυπριανιζμού, που Η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία το 1998 της επέβαλε το ανάθεμα!

Ως εκ τούτου: Οι κρυμμένη στη Σύνοδο K. κυπριανίτες -

1) Απλά μας θεωρούν ακραία ανόητους - και μας λένε λένε ψέματα ανοιχτά και ευθείαν στα μάτια μας!

2) Εκτός από ακραία ανόητους - μας θεωρούν ακόμη και για τόσο ανόητους που θα φτύσουμε στη σωτηρία μας και απο κολακεία και προσωπολατρεία σ’ αυτους - θα πάνε στην κόλαση για αιώνιο βασανισμό, καταδικαζμένοι μαζί τους ὅτι έχουμε πέσει και εμείς στην στην ίδια αίρεση του κυπριανιζμού!

Για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας - οι Κυπριανίτες κρυμμένοι στη Σύνοδο του Καλλίνικου λένε ότι οι Κυπριανίτες της Συνόδου της Αντίστασης καταδικάζουν την αίρεση του Οικουμενισμού και το νέο ημερολόγιο. Αυτό είναι υποκρισία! Αυτό είναι ένα ψέμα!
1. "Καταδικάζουν" είναι μια λέξη για το ξέπλυμα της συνείδησης. Η σωστή λέξη είναι ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ στην "μητέρα εκκλησία» τους αφού είναι τα παιδιά της αντίστασης!
2!.«Θα απαιτήσουμε να αναθεματίσουν τον οικουμενισμό και το νέο ημερολόγιο" είναι μια άλλη έκφραση για την αμβλυνση της συνείδησης. Δεν είναι αρκετό αυτό. Ο Κυπριανός Κουτσούμπας σε μία από τις ταινίες του για την Καμπέρα λέει: Το σύνθημα της κοινής λειτουργία στην Καμπέρα είναι "Έλα, Άγιο Πνεύμα ..." αλλά τι πνεύμα έχει έρθει επάνω στους συμμετέχοντες - το Άγιο Πνεύμα ή άλλο πνεύμα... Έτσι, ο Κυπριανός αντιλαμβάνεται ότι στην αίρεση του Οικουμενισμού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και δεν μπορεί να είναι το Άγιο Πνεύμα! - Το είπε πριν από 20 χρόνια! Έτσι, μια απλή αναθεμάτιση της αιρέσεως του Οικουμενισμού και του νέου ημερολογίου δεν θα αλλάξει τίποτα σ 'αυτές και μόνο θα "ξεπλύνει" τη συνείδησή τους ότι:
- οι προτεστάντες, παπικοί και οι άλλοι συμμετέχοντες σε αυτή την αίρεση αναθεματίστηκαν – ΝΑΙ!
- ο Πάπας που έφερε το παπικό ημερολόγιο αναθεματίστηκε - ΝΑΙ! ΑΛΛΑ η "εκκλησία" του νέου ημερολογίου - η μητέρα που γέννησε την αίρεση του αντίχριστου το 1920, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της γης (ΑΠΟΚ.17: 5) αναθεματίστηκε???
«ΟΧΙ!- λένε οι Κυπριανίτες - Είναι η μητέρα μας Εκκλησία! Πώς μπορούμε να την αναθεματίσουμε! Είναι απλά μία άρρωστη εκκλησία! Όχι στην δική μας μητέρα δεν αντιστεκόμαστε, πώς είναι αυτό δυνατόν; Όχι, αντιστεκόμαστε μόνο στην ασθένειά της μητέρας μας! Αυτή ακριβώς είναι η αίρεση του Κυπριανισμού!
Οι αιρετικοί-Κυπριανίτες πρεσβεύουν οι ίδιοι οτι είναι γιοι της "εκκλησίας" =  των πορνών και των βδελυγμάτων της γης (ΑΠΟΚ.17: 5) = η πόρνη της Βαβυλώνας, ο οποίος είναι μεθυσμένη με το αίμα των αγίων του Κυρίου (ΑΠΟΚ.17: 6), τους οποίους μάλιστα σκοτώνει για την πίστη, ενώ ομιλεί για την αγάπη!
Και οι κάτοικοι της γης έχουν μεθύσει με το κρασί της πορνείας της και μαζί της έχουν διαπράξει μοιχεία οι βασιλιάδες της γης = οι αιρεσιαρχες = οι εχθροί, που αντιστέκονται στο το Πνεύμα της Αληθείαςκαι στον Απόλυτο Βασιλιάς Κύριο Ιησού Χριστό (ΑΠΟΚ.17: 2)
Ω, αιρετικοι Κυπριανίτες - φανεροι ή κρυμμένοι στη σύνοδο του Καλλίνικου! Σταματήστε να αντιστέκεστε στον Θεό και στο Άγιο Πνεύμα! Σκληροτράχηλοι και απεριτμήτοι στην καρδιά και τα αυτιά - πάντα αντιστεκεστε στο Άγιο Πνεύμα (ΠΡΑΞ.7: 51) Σταματήστε να μάχεστε τον Θεό (ΠΡΑΞ.5: 39)! Καταλάβετε επιτέλους στα ανθρώπινα κεφάλια σας: Οτι είναι από τον Θεό, δεν μπορεί να ανατραπεί (ΠΡΑΞ.5: 39)
Αυτή είναι η αληθινή και ακριβή διάγνωση της αίρεσης του Κυπριανού που γινεται απο την αληθινή αγάπη! Επειδή για την θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας,το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι αληθινή και ακριβή διάγνωση. Δεν υπάρχει αληθινή αγάπη, χωρίς την Αλήθεια!
Δεν βρίσκεται θεραπεία για την ασθένεια και δεν υπάρχει ζωή - χωρίς αληθινή και ακριβή διάγνωση! Η Διπλωματία πάντοτε σκοτώνει. Τα ψέματα σκοτώνουν! Μόνο η αλήθεια δίνει ζωή! (ΙΩΑΝ.1: 4 &14: 6)
Οι Κυπριανίτες για να παυσουν να είναι αιρετικοί και να γίνουν Ορθόδοξοι θα πρέπει: - ΟΧΙ μόνο «να καταδικάσουν τον οικουμενισμό" & - ΟΧΙ μόνο "να αναθεματίσουν τον οικουμενισμό και το ημερολόγιο»,

ΑΛΛΑ
α) να αναθεματιστει η αίρεση του Οικουμενισμού ως η τελευταία και πιο τρομερή αίρεση, ως η θρησκεία του Αντιχρίστου.
β) να αναθεματίσουν το παπικό ημερολόγιο - όπως έκαναν οι άγιοι Πατέρες και η Σύνοδος του Χρυσοστόμου το 1998, καθώς και
γ) να αναθεματίσουν την νέοημερολόγιτικη εκκλησια ως μητέρα τους, την πόρνη της Βαβυλώνας και μητέρα της παναίρεσης του Οικουμενισμού.Αυτό το ΑΝΑΘΕΜΑ είναι η μεγαλυτερη αγάπη - θα λυτρώσει από το δηλητήριο της αιρέσεως - όλους εκείνους που αγαπούν την αλήθεια! Και εκείνοι που αρνούνται να το δεχτούν αυτό, που συνεχίζουν να αντιστέκονται, στερούνται του Αγίου Πνεύματος, και έχουν πνεύμα πλάνης (2Θεσ.2 :8-12).
Μόνο με αυτόν τον τρόπο, μέσω της αγάπης της Αλήθειας - οι αιρετικοί Κυπριανίτες θα σταματήσουν να διακηρύσσουν οι ίδιοι οτι είναι οι γιοι της πόρνης της Βαβυλώνας – γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ορίζεται στους Ιερούς Κανόνες από τον Θεό, το Άγιο Πνεύμα, που μίλησε μέσω των προφητών, μέσω των αγίων Πατέρων της Εκκλησίας - και από οποιον είναι γραμμένοι όλοι οι Αποστολικοί Κανόνες, γιατί ποτέ από τη θέληση του ο ανθρωπος δεν επροφήτευσε, αλλά οι άγιοι άνθρωποι του Θεού ελάλησαν  κατευθυνόμενοι από το Άγιο Πνεύμα »(2Πέτ.1 :20-21)-
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, οι Κυπριανίτες πρέπει να:
1) Βαπτιστούν
2) να γίνουν μοναχοί
3) να χειροτονηθούν Διάκονοι
4) να χειροτονηθούν Ιερείς
5) να χειροτονηθούν Επίσκοποι.

 Αφού όλα αυτά γίνουν, τόσο στα λόγια οσο και στην πράξη,μόνο τότε οι Κυπριανίτες θα γίνουν Ορθόδοξοι και θα πάμε και θα βαλουμε μετάνοια, στο Χριστό σ 'αυτόν, και θα φιλήσουμε το χέρι τους και μονον τοτε!!!
Θα πρέπει να περάσουν από την διαδικασία μέσω της οποίας πέρασε ο Πατέρας Κασσιανός, βουλγαρος, όταν από την αίρεση του Κυπριανισμού ήρθε στην Σύνοδο του Χρυσοστόμου-Καλλινίκου.
Εάν αυτά όλα δεν είναι αληθινά, τότε
1. Γιατί ο Επίσκοπος Καλλίνικος δεν είπε στον π. Κασσιανό, όταν ήρθε σε αυτόν: «καταδίκασε την αίρεση του Οικουμενισμού και δεξου εμάς και είστε ήδη ένας Αρχιμανδρίτης"
2 .Γιατί τον βάπτισε?
3. Γιατί έκανε την κουρά του μοναχού;
4. Γιατί έκανε την χειροτονία τον Διάκου;
5. Γιατί έκανε την χειροτονία του ιερέα;
6. Γιατί τον έκανε ξανά Αρχιμανδρίτη και Ηγούμενο;
7. Είναι ο π. Κασσιανός κάποιας κατώτερης ποιότητας άνθρωπος σε σύγκριση με εκείνους της Ρουμανίας «διάκονους», «ιερείς», «επισκόπους», κλπ.- Και ως κατώτερης ποιότητας, αγαπήθηκε λιγότερο από αυτούς

Τι φρίκη! Και πόσοι είναι οι τυφλοί που δε
τη βλέπουν αυτή τη φρίκη!

Καθοδηγούν την ψυχή σου στην κόλαση, στην αιώνια καταστροφή, και αν δεν υπακούσεις και δεν υποταχθείς σ’ αυτή την πνευματική σκλαβιά και αιώνια καταστροφή - θα σε παρουσιάσουν στους ανθρώπους ότι είσαι κακοποιός και φανατικός και τρελός – και ότι ίδιοι τα κάνουν όλα αυτά δήθεν "από αγάπη" προς εσένα και τους άλλους!; Τι φρίκη!
Ω, όχι, κύριοι επίσκοποι
της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ (2Θεσ.2:2-3), ας σας ακούνε οι πραγματικά ανόητοι και ας υποταχθούν σ’ αυτή την πνευματική σκλαβιά και σ’ αυτή την καταστροφή - αν τους αρέσει!

Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε μαζί σας - θέλουμε να είμαστε με Τον Κύριο Ιησού Χριστό - και με αυτό τον Επίσκοπο που είναι μαζί Του στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία – ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ – διότι θέλουμε την Αιώνια Σωτηρία!

Ω, αιρετικοί Κυπριανίτες, φανεροί ή κρυμμένοι στη Σύνοδο του Καλλίνικου!
Σταματήστε τα κόλπα και τα παιχνίδια σας
με τις ανθρώπινες ψυχές μας!
Σταματήστε να αντιστέκεστε στον Θεό
Toν Άγιο Πνεύμα! 
Σκληροτρχηλοι κα περτµητοι καρδαις κα τος σν,  µες ε τ πνεµατι τ γίῳ ἀντιππτετε (Πραξ.7:51) Καταλάβετε επιτέλους στα ανθρώπινα κεφάλια σας: Οτι είναι του Θεού, δεν μπορεί να ανατραπεί απο τους ανθρώπους!!!

 
 

Κατεβάστε PDF
 


 

Η διαφθορά
της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος
και η παραμόρφωση της Ελληνικής Πατερικής Παράδοσης - σύμφωνα με τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού


Η διαφθορά της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος και η παραμόρφωση της Ελληνικής Πατερικής Παράδοσης – έρχεται από τους νέους επισκόπους που είχαν χειροτονηθεί βιαστικά το 1999 και εισάγουν:

- ΝΕΟ πνεύμα στην Εκκλησία - σε αντίθεση με το Άγιο Πνεύμα, Το Πνεύμα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας,

- Φέρνουν πνεύμα καινοτομίας,

- Φέρνουν πνεύμα χυδαιότητας που έρχεται κατευθείαν από την κόλαση και παραμόρφώνει τα πάντα που έχουμε λάβει από τους Αγίους Πατέρες,

- Φέρνουν πνεύμα που οδηγεί προς μια νέα παγκόσμια τάξη - μέσω της αποστασίας γιά την οποία μίλησε ο Αγ. Απόστολος Παύλος (2Θεσ.2 :2-3).

Τον τελευταίο αιώνα, δεν ήταν έτσι. Αλλά από τη στιγμή που εμφανίστηκαν κατά το τελευταίο έτος του προηγούμενου αιώνα (και αυτό δεν είναι τυχαίο), οι εν λόγω νεαροί κατά νου και το πνεύμα επίσκοποι - το πρώτο έτος του ΝΕΟΥ αιώνα και της ΝΕΑΣ χιλιετίας - άρχισαν αμέσως να ΝΕΟτερίζουν, άρχισαν αμέσως την χυδαιότητα – κάτι που υπαγορεύεται από το ακάθαρτο πνεύμα της καινοτομίας, το οποίο αντιστέκεται κατά Του Άγιου Πνεύματος!

Σε πλήρη συμφωνία με τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού - πολύ λίγοι, ελάχιστοι ήταν οι ιερείς και επίσκόποι που είδαν αυτό το γεγονός. Και ακόμη λιγότεροι είναι εκείνοι που αντιστάθηκαν στον ακάθαρτο πνεύμα της αποστασίας, από τον ζήλο  για την Ορθοδοξία και την Ορθοπραξία.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που τόσο πολύ προκαλεί την οργή του Θεού, όσο η αδιαφορία. Ο Θεός λέει:
Οδ σου τ ργα, τι οτε ψυχρς ε οτε ζεστς, φελον ψυχρς ς ζεστς, οτως, τι χλιαρς ε κα οτε ζεστς οτε ψυχρς, µλλω σε µσαι κ το στµατς Μου. (Αποκ.3:16-17)

Αυτή η αδιαφορία-αδράνεια-απραξία των ιερέων και αρχιερέων άνοιξε τις πόρτες της κόλασης, επέτρεψε στα ακάθαρτα πνεύματα να εισέλθουν ανάμεσα στο εκκλησίασμα και να αρχίσουν να διαφθείρουν τα πάντα, να σκοτώνουν ψυχές μαζικά. Έτσι η αποστασία κατάντησε ένα αίσχος το οποίο απεχθάνονται - όχι μόνο οι Χριστιανοί, αλλά ακόμη και οι άνθρώποι του κόσμου τούτου.


Η οργή του Θεού
- τρομακτική και μη δοκιμασμένη ακόμη - είναι στα πρόθυρα!
(Εβρ.10:31) Η κατάληξη των Σοδόμων ήρθε κατ 'οίκον! (Γεν.18:20-33)

Αίσχος της Συνόδου Kαλλινίκου

Έτσι οδηγούμενη από αποστάτες επισκόπους, ηΣύνοδος K. απέκτησε MANIA να συλλέγει το πιο αηδιαστικό και διεστραμμένο, το οποίο μπορεί να συλλεχθεί από τον κόσμο - χωρίς καν να εξερευνήσουν! Αποφεύγοντας καν να ακούσουν τα πνευματικά θύματα!
Δεν ενδιαφέρονται – είναι διαστροφή =
MANIA υπέρ το βδέλυγμα!
(Ματθαίος 24:15)

Ο Αμβρόσιος από την σύνοδο των γκέι θέλει να έρθει στην Σύνοδο των Γ.Ο.Χ.;
(Amvrosios from the synod of gay wants to come to the Synod of GOC?)
https://soundcloud.com/gocnews-info/i-140206-001_goc

Η παρούσα δημοσίευση περιέχει τη συνομιλία μεταξύ του Πατρός Ιωάννου και του Πατρός Μαρτίνου, ως αδιαμφισβήτητη μαρτυρία σχετικά με το θέμα. Ωστόσο, η δημοσίευση αυτή δεν θα βρίσκονταν σε αυτό το site, γιατί πρέπει να μείνουμε μακριά από τέτοια ντροπή - γι 'αυτό θα μπορούσε περάσει εμπιστευτικά στον Αρχιεπίσκοπο Καλλίνικο εάν ο Π. Μαρτίνος ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του για να παραδώσει σ' αυτόν αυτή τη μαρτυρία, ΠΡΙΝ η Σύνοδος τόσο βιαστικά να πάρει αυτή την επαίσχυντη απόφαση!

Ωστόσο o Π. Μαρτίνος περίπου 2 εβδομάδες συνεχώς καλούσε για να του παραδώσει αυτές τις σημαντικές πληροφορίες - αλλά μάταια!

Η εντύπωση είναι ότι η επαφή σκόπιμα αποφεύγεται - δηλαδή ήταν να λαβουν πρόωρη επαίσχυντη απόφαση – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - για να μπορούν στη συνέχεια να "δικαιολογηθούν" παρουσιάζοντας το ως ένα «τετελεσμένο γεγονός από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή» - όσο και επαίσχυντο να είναι αυτό το γεγονός.

Αυτό απαιτεί η Ορθόδοξη συνείδησή μας, να δημοσιεύσουμε την εν λόγω μαρτυρία για την προστασία των ανθρωπίνων ψυχών από τον κίνδυνο:

- ΝΕΟΛΑΙΑ! (Και όλοι οι Χριστιανοί) - αποφύγετε τους ναούς αυτών των διεστραμμένων που είναι ντυμένοι με ράσο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το ιερατείο! Κρατήστε τα παιδιά μακριά από αυτούς! 
Για τις ψυχές σας, να αποφύγετε με όλες τις δυνάμεις σας αυτό το πραγματικό κίνδυνο, που εγκρίθηκε στη Σύνοδο Κ. με σατανική χαρά και αγαλλίαση!


Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι Ο Ιδιος Ο Θεός = Το Άγιο Πνεύμα καθοδηγούσε αυτήν τη Σύνοδο κατά τη λήψη αποφάσεων αυτούς τους τελευταίους μήνες; Παράλογο! Αυτό είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, ακόμη και να σκεφτεί κανείς ένα τέτοιο πράγμα!

==========

Έτσι αυτή η Σύνοδος άρχισε να δείχνει στους ανθρώπους την πιο διεστραμμένη εικονα «εκκλησίας». Σύμφωνα με τη νέα σατανική «ηθική» και τη διαφθορά και ντροπή, σε αυτή τη Σύνοδο είναι καθιερωμένες οι έννοιες της ηθικής διαστρευλωμενες αντίθετα στη χριστιανική αντίληψη ηθικής:

- Ο Απόστολος Παύλος λέει:
«κα µ συγκοινωνετε τος ργοις τος κρποις το σκτους, µλλον δ κα λγχετε» (Εφ.5:11).

- Και σύμφωνα με τη νέα και διεστραμμένη «ηθική» στη σύνοδο Καλλινικου έχουν εγκρίνει την αντίθετη«αξία»:

α) Ντροπή για αυτήν την Σύνοδο ΔΕΝ θεωρείται εάν κανεις έχει επαίσχυντες δραστηριότητες (όπως σοδομισμό, αίρεση, η αποστασία από την Ορθοδοξία κλπ)

β) αλλά ντροπή στην Σύνοδο ήδη θεωρείται (και καταδικάζεται) ακριβώς το αντίθετο - όταν κάποιος υπακούει τον Απόστολο και μιλάει και ελέγχει (Εφ.5:11)
Ως εκ τούτου, οι «επίσκοποι» της Συνόδου διώκουν όλους των ιερείς και λαϊκούς που υπακούον την εντολή του Αποστόλου Παύλου και λγχουν τα έργα του σκότους.

Και σύμφωνα με αυτούς, θεωρείται ηθικό να είναι κανείς σιωπηλός για τα έργα του σκότους, που γίνονται στη Σύνοδο και με τον τρόπο αυτό η διαφθορά να επιβληθεί ετι περισσότερο.

Ως εκ τούτου, οι «επίσκοποι» της Συνόδου επαινουν και επιβραβεύουν όλους τους ιερείς και λαϊκούς οι οποίοι είναι σιωπηλοί για τα έργα του σκότους, που γίνονται στη Σύνοδο, δεν τα λγχουν, µλλον δ τα δικαιολογούν......

Είναι πολύ δύσκολο - αφού είναι τέτοια τα έργα τους – να πιστέψουμε ότι είναι διάδοχοι των Αποστόλων! Διότι αν ήταν πραγματικά διάδοχοι των Αποστόλων – και τα έργα των Αποστόλων θα κάνουν - έτσι λέει ο Κύριος (Ιω.8:39). Αλλά, από τις πράξεις τους, είναι µλλον διάδοχοι του Ηρώδη (Ματ.14:1-10). 
Γιατί; Επειδή ο Ηρώδης αποκεφάλισε τον μεγαλύτερο από των Προφητών - από «ευγνωμοσύνη» :
- επειδή ο Προφήτης προσπαθούσε να τον σώσει,
- επειδή ο κήρυκας της μετανοίας 
έλεγχε τον Ηρώδη για τις ανομίες του, και έτσι προσπαθούσε να το φέρει σε μετάνοια και να τον σώσει από την τρομερή οργή​του Θεού που κρεμόταν πάνω από το κεφάλι του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κύριος λέει στην Αποκάλυψη για την πόρνη τ
ου Βαβυλώνα επειδή αυτοί οι υποκριτές συνεχώς μιλούν για αγάπη – αλλά αυτές οι «αγαπολογίες» δεν είναι αγάπη - είναι πορνεία συνεχώμενη, επειδή η πόρνη του Βαβυλώνα είναι μεθυσμένη με το αίμα των αγίων του Κυρίου (Αποκ.17:6) τους οποίους
-
στην πράξη σκοτώνει για την πίστη,
-
ενώ τα λόγια της - συνεχώς για αγάπη!

- ΝΕΟΛΑΙΑ! (Και όλοι οι Χριστιανοί) - αποφύγετε τους ναούς αυτών των διεστραμμένων που είναι ντυμένοι με ράσο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το ιερατείο! Κρατήστε τα παιδιά μακριά από αυτούς!

Κατεβάστε PDF
 


 

 
 

Επικοινωνίστε 
μαζί μας!

| EN | RU | GR | BG |

 
   

 


ΑΝΑΘΕΜΑ στους Κυπριανίτες!

| EN | RU | GR | BG |


Κατεβάστε PDF

| EN | RU | GR | BG |

 
 

 
          
Ή Καθαίρεσις

του Μητροπολίτου Ώροπού Κυπριανού
 
 

 
 

       
Ποια δράση
είναι Του Αγίου Πνεύματος
και ποια – δράση ανθρώπων;

Τρομακτικό σημάδι του Θεού:
- Αφού καθαιρέθηκε και αναθεματίστηκε για την αίρεση του, ο Κυπριανός πέθανε αμετανόητος, το σώμα του έγινε αμέσως κόκκαλο - δεν μπορούσαν ακόμη το στόμα του να κλείσουν - τρομακτικό θέαμα!

 EN | RU | GR | BG 

 
 

 
 

       
Πώς και γιατί η συμμορία
προσπαθεί να δικάζει κάποιον
που δεν ανήκει σ' αυτήν (Ψαλ.25:5)

Αυτόκλητοι δικαστές, απατεώνες με ενδύματα επισκόπων, προσπαθούν μέσο φόβου να κρατήσουν τους ιερείς τους και
να χειραγωγο
ύν τις συνειδήσεις τους. (Αυτή εδώ δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση! Η συμμορία διώκει και λαϊκούς!
)

 EN | RU | GR | BG
 

 
 

 
 

       
Ο Καλλίνικος και οι άλλοι μαζί του -
δεν έχουν κανονικές χειροτονίες!

Επίσημη αναγνώριση του ιδίου Καλλινίκου Σαραντόπουλου
ότι ο ίδιος και οι άλλοι μαζί του - δεν έχουν κανονικές χειροτονίες! -
(δηλαδή - ο Καλλίνικος με τη δική του παραδοχή de facto δεν είναι επίσκοπος! Τότε - όσοι τον μνήμονεύουν - ΠΟΙΟΝ στην ουσία μνήμονεύουν;...)
 Κατεβάστε ως PDF
 EN | RU | GR | BG

 
 

 
 

       
Η ΑΙΡΕΣΗΣ
του Καλλίνικου

= πόλεμος εναντίον της μετάνοιας,
= πόλεμος εναντίον της Σωτηρίας:
- Αυτή η αίρεσης διδάσκει ότι δήθεν οι αιρετικοί δεν
έχουν ανάγκη από ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ότι δήθεν μπορούν να γίνουν δεκτοί στην Εκκλησία μόνο με ομολογία της ορθόδοξης πίστης. Η ΑΙΡΕΣΗ των Καλλινίκου είναι ένας πόλεμος εναντίον των ίδιων των θεμελίων του Χριστιανισμού!

 
 

 
         
Η διαφθορά

της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος
(Σύνοδος-Κ)
 
 

 
 

       
"Το έκτο σημείο"
Μην πιστεύετε ΠΟΤΕ στους αποστάτες "επισκόπους" από τη Σύνοδο-K
- ό, τι και να σας πουν, ό, τι έγγραφα και να σας παρουσιάζουν -
διότι είναι
ξεδιάντροποι ψεύτες
(ο Φώτιος Μαραθώνας
και άλλοι)!

 
 

 
 
 

Επικοινωνίστε 
μαζί μας!

| EN | RU | GR | BG |

 
   
 
 

 

 
 

 
 



 

 

Copyright © 2014 www.gocnews.info All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape