Η διαφθορά
της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος
και η παραμόρφωση της Ελληνικής Πατερικής Παράδοσης - σύμφωνα με τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού


Η διαφθορά της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος και η παραμόρφωση της Ελληνικής Πατερικής Παράδοσης – έρχεται από τους νέους επισκόπους που είχαν χειροτονηθεί βιαστικά το 1999 και εισάγουν:

- ΝΕΟ πνεύμα στην Εκκλησία - σε αντίθεση με το Άγιο Πνεύμα, Το Πνεύμα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας,

- Φέρνουν πνεύμα καινοτομίας,

- Φέρνουν πνεύμα χυδαιότητας που έρχεται κατευθείαν από την κόλαση και παραμόρφώνει τα πάντα που έχουμε λάβει από τους Αγίους Πατέρες,

- Φέρνουν πνεύμα που οδηγεί προς μια νέα παγκόσμια τάξη - μέσω της αποστασίας γιά την οποία μίλησε ο Αγ. Απόστολος Παύλος (2Θεσ.2 :2-3).

Τον τελευταίο αιώνα, δεν ήταν έτσι. Αλλά από τη στιγμή που εμφανίστηκαν κατά το τελευταίο έτος του προηγούμενου αιώνα (και αυτό δεν είναι τυχαίο), οι εν λόγω νεαροί κατά νου και το πνεύμα επίσκοποι - το πρώτο έτος του ΝΕΟΥ αιώνα και της ΝΕΑΣ χιλιετίας - άρχισαν αμέσως να ΝΕΟτερίζουν, άρχισαν αμέσως την χυδαιότητα – κάτι που υπαγορεύεται από το ακάθαρτο πνεύμα της καινοτομίας, το οποίο αντιστέκεται κατά Του Άγιου Πνεύματος!

Σε πλήρη συμφωνία με τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού - πολύ λίγοι, ελάχιστοι ήταν οι ιερείς και επίσκόποι που είδαν αυτό το γεγονός. Και ακόμη λιγότεροι είναι εκείνοι που αντιστάθηκαν στον ακάθαρτο πνεύμα της αποστασίας, από τον ζήλο  για την Ορθοδοξία και την Ορθοπραξία.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που τόσο πολύ προκαλεί την οργή του Θεού, όσο η αδιαφορία. Ο Θεός λέει:
Οδ σου τ ργα, τι οτε ψυχρς ε οτε ζεστς, φελον ψυχρς ς ζεστς, οτως, τι χλιαρς ε κα οτε ζεστς οτε ψυχρς, µλλω σε µσαι κ το στµατς Μου. (Αποκ.3:16-17)

Αυτή η αδιαφορία-αδράνεια-απραξία των ιερέων και αρχιερέων άνοιξε τις πόρτες της κόλασης, επέτρεψε στα ακάθαρτα πνεύματα να εισέλθουν ανάμεσα στο εκκλησίασμα και να αρχίσουν να διαφθείρουν τα πάντα, να σκοτώνουν ψυχές μαζικά. Έτσι η αποστασία κατάντησε ένα αίσχος το οποίο απεχθάνονται - όχι μόνο οι Χριστιανοί, αλλά ακόμη και οι άνθρώποι του κόσμου τούτου.


Η οργή του Θεού
- τρομακτική και μη δοκιμασμένη ακόμη - είναι στα πρόθυρα!
(Εβρ.10:31) Η κατάληξη των Σοδόμων ήρθε κατ 'οίκον! (Γεν.18:20-33)

Αίσχος της Συνόδου Kαλλινίκου

Έτσι οδηγούμενη από αποστάτες επισκόπους, ηΣύνοδος K. απέκτησε MANIA να συλλέγει το πιο αηδιαστικό και διεστραμμένο, το οποίο μπορεί να συλλεχθεί από τον κόσμο - χωρίς καν να εξερευνήσουν! Αποφεύγοντας καν να ακούσουν τα πνευματικά θύματα!
Δεν ενδιαφέρονται – είναι διαστροφή =
MANIA υπέρ το βδέλυγμα!
(Ματθαίος 24:15)

Ο Αμβρόσιος από την σύνοδο των γκέι θέλει να έρθει στην Σύνοδο των Γ.Ο.Χ.;
(Amvrosios from the synod of gay wants to come to the Synod of GOC?)
https://soundcloud.com/gocnews-info/i-140206-001_goc

Η παρούσα δημοσίευση περιέχει τη συνομιλία μεταξύ του Πατρός Ιωάννου και του Πατρός Μαρτίνου, ως αδιαμφισβήτητη μαρτυρία σχετικά με το θέμα. Ωστόσο, η δημοσίευση αυτή δεν θα βρίσκονταν σε αυτό το site, γιατί πρέπει να μείνουμε μακριά από τέτοια ντροπή - γι 'αυτό θα μπορούσε περάσει εμπιστευτικά στον Αρχιεπίσκοπο Καλλίνικο εάν ο Π. Μαρτίνος ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του για να παραδώσει σ' αυτόν αυτή τη μαρτυρία, ΠΡΙΝ η Σύνοδος τόσο βιαστικά να πάρει αυτή την επαίσχυντη απόφαση!

Ωστόσο o Π. Μαρτίνος περίπου 2 εβδομάδες συνεχώς καλούσε για να του παραδώσει αυτές τις σημαντικές πληροφορίες - αλλά μάταια!

Η εντύπωση είναι ότι η επαφή σκόπιμα αποφεύγεται - δηλαδή ήταν να λαβουν πρόωρη επαίσχυντη απόφαση – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - για να μπορούν στη συνέχεια να "δικαιολογηθούν" παρουσιάζοντας το ως ένα «τετελεσμένο γεγονός από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή» - όσο και επαίσχυντο να είναι αυτό το γεγονός.

Αυτό απαιτεί η Ορθόδοξη συνείδησή μας, να δημοσιεύσουμε την εν λόγω μαρτυρία για την προστασία των ανθρωπίνων ψυχών από τον κίνδυνο:

- ΝΕΟΛΑΙΑ! (Και όλοι οι Χριστιανοί) - αποφύγετε τους ναούς αυτών των διεστραμμένων που είναι ντυμένοι με ράσο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το ιερατείο! Κρατήστε τα παιδιά μακριά από αυτούς! 
Για τις ψυχές σας, να αποφύγετε με όλες τις δυνάμεις σας αυτό το πραγματικό κίνδυνο, που εγκρίθηκε στη Σύνοδο Κ. με σατανική χαρά και αγαλλίαση!


Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι Ο Ιδιος Ο Θεός = Το Άγιο Πνεύμα καθοδηγούσε αυτήν τη Σύνοδο κατά τη λήψη αποφάσεων αυτούς τους τελευταίους μήνες; Παράλογο! Αυτό είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, ακόμη και να σκεφτεί κανείς ένα τέτοιο πράγμα!

==========

Έτσι αυτή η Σύνοδος άρχισε να δείχνει στους ανθρώπους την πιο διεστραμμένη εικονα «εκκλησίας». Σύμφωνα με τη νέα σατανική «ηθική» και τη διαφθορά και ντροπή, σε αυτή τη Σύνοδο είναι καθιερωμένες οι έννοιες της ηθικής διαστρευλωμενες αντίθετα στη χριστιανική αντίληψη ηθικής:

- Ο Απόστολος Παύλος λέει:
«κα µ συγκοινωνετε τος ργοις τος κρποις το σκτους, µλλον δ κα λγχετε» (Εφ.5:11).

- Και σύμφωνα με τη νέα και διεστραμμένη «ηθική» στη σύνοδο Καλλινικου έχουν εγκρίνει την αντίθετη«αξία»:

α) Ντροπή για αυτήν την Σύνοδο ΔΕΝ θεωρείται εάν κανεις έχει επαίσχυντες δραστηριότητες (όπως σοδομισμό, αίρεση, η αποστασία από την Ορθοδοξία κλπ)

β) αλλά ντροπή στην Σύνοδο ήδη θεωρείται (και καταδικάζεται) ακριβώς το αντίθετο - όταν κάποιος υπακούει τον Απόστολο και μιλάει και ελέγχει (Εφ.5:11)
Ως εκ τούτου, οι «επίσκοποι» της Συνόδου διώκουν όλους των ιερείς και λαϊκούς που υπακούον την εντολή του Αποστόλου Παύλου και λγχουν τα έργα του σκότους.

Και σύμφωνα με αυτούς, θεωρείται ηθικό να είναι κανείς σιωπηλός για τα έργα του σκότους, που γίνονται στη Σύνοδο και με τον τρόπο αυτό η διαφθορά να επιβληθεί ετι περισσότερο.

Ως εκ τούτου, οι «επίσκοποι» της Συνόδου επαινουν και επιβραβεύουν όλους τους ιερείς και λαϊκούς οι οποίοι είναι σιωπηλοί για τα έργα του σκότους, που γίνονται στη Σύνοδο, δεν τα λγχουν, µλλον δ τα δικαιολογούν......

Είναι πολύ δύσκολο - αφού είναι τέτοια τα έργα τους – να πιστέψουμε ότι είναι διάδοχοι των Αποστόλων! Διότι αν ήταν πραγματικά διάδοχοι των Αποστόλων – και τα έργα των Αποστόλων θα κάνουν - έτσι λέει ο Κύριος (Ιω.8:39). Αλλά, από τις πράξεις τους, είναι µλλον διάδοχοι του Ηρώδη (Ματ.14:1-10). 
Γιατί; Επειδή ο Ηρώδης αποκεφάλισε τον μεγαλύτερο από των Προφητών - από «ευγνωμοσύνη» :
- επειδή ο Προφήτης προσπαθούσε να τον σώσει,
- επειδή ο κήρυκας της μετανοίας 
έλεγχε τον Ηρώδη για τις ανομίες του, και έτσι προσπαθούσε να το φέρει σε μετάνοια και να τον σώσει από την τρομερή οργή​του Θεού που κρεμόταν πάνω από το κεφάλι του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κύριος λέει στην Αποκάλυψη για την πόρνη τ
ου Βαβυλώνα επειδή αυτοί οι υποκριτές συνεχώς μιλούν για αγάπη – αλλά αυτές οι «αγαπολογίες» δεν είναι αγάπη - είναι πορνεία συνεχώμενη, επειδή η πόρνη του Βαβυλώνα είναι μεθυσμένη με το αίμα των αγίων του Κυρίου (Αποκ.17:6) τους οποίους
-
στην πράξη σκοτώνει για την πίστη,
-
ενώ τα λόγια της - συνεχώς για αγάπη!

- ΝΕΟΛΑΙΑ! (Και όλοι οι Χριστιανοί) - αποφύγετε τους ναούς αυτών των διεστραμμένων που είναι ντυμένοι με ράσο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το ιερατείο! Κρατήστε τα παιδιά μακριά από αυτούς!

Κατεβάστε PDF
 


 

 
 

Επικοινωνίστε 
μαζί μας!

| EN | RU | GR | BG |

 
   

 


ΑΝΑΘΕΜΑ στους Κυπριανίτες!

| EN | RU | GR | BG |


Κατεβάστε PDF

| EN | RU | GR | BG |

 
 

 
          
Ή Καθαίρεσις

του Μητροπολίτου Ώροπού Κυπριανού
 
 

 
 

       
Ποια δράση
είναι Του Αγίου Πνεύματος
και ποια – δράση ανθρώπων;

Τρομακτικό σημάδι του Θεού:
- Αφού καθαιρέθηκε και αναθεματίστηκε για την αίρεση του, ο Κυπριανός πέθανε αμετανόητος, το σώμα του έγινε αμέσως κόκκαλο - δεν μπορούσαν ακόμη το στόμα του να κλείσουν - τρομακτικό θέαμα!

 EN | RU | GR | BG 

 
 

 
 

       
Πώς και γιατί η συμμορία
προσπαθεί να δικάζει κάποιον
που δεν ανήκει σ' αυτήν (Ψαλ.25:5)

Αυτόκλητοι δικαστές, απατεώνες με ενδύματα επισκόπων, προσπαθούν μέσο φόβου να κρατήσουν τους ιερείς τους και
να χειραγωγο
ύν τις συνειδήσεις τους. (Αυτή εδώ δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση! Η συμμορία διώκει και λαϊκούς!
)

 EN | RU | GR | BG
 

 
 

 
 

       
Ο Καλλίνικος και οι άλλοι μαζί του -
δεν έχουν κανονικές χειροτονίες!

Επίσημη αναγνώριση του ιδίου Καλλινίκου Σαραντόπουλου
ότι ο ίδιος και οι άλλοι μαζί του - δεν έχουν κανονικές χειροτονίες! -
(δηλαδή - ο Καλλίνικος με τη δική του παραδοχή de facto δεν είναι επίσκοπος! Τότε - όσοι τον μνήμονεύουν - ΠΟΙΟΝ στην ουσία μνήμονεύουν;...)
 Κατεβάστε ως PDF
 EN | RU | GR | BG

 
 

 
 

       
Η ΑΙΡΕΣΗΣ
του Καλλίνικου

= πόλεμος εναντίον της μετάνοιας,
= πόλεμος εναντίον της Σωτηρίας:
- Αυτή η αίρεσης διδάσκει ότι δήθεν οι αιρετικοί δεν
έχουν ανάγκη από ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ότι δήθεν μπορούν να γίνουν δεκτοί στην Εκκλησία μόνο με ομολογία της ορθόδοξης πίστης. Η ΑΙΡΕΣΗ των Καλλινίκου είναι ένας πόλεμος εναντίον των ίδιων των θεμελίων του Χριστιανισμού!

 
 

 
         
Η διαφθορά

της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ. Ελλάδος
(Σύνοδος-Κ)
 
 

 
 

       
"Το έκτο σημείο"
Μην πιστεύετε ΠΟΤΕ στους αποστάτες "επισκόπους" από τη Σύνοδο-K
- ό, τι και να σας πουν, ό, τι έγγραφα και να σας παρουσιάζουν -
διότι είναι
ξεδιάντροποι ψεύτες
(ο Φώτιος Μαραθώνας
και άλλοι)!

 
 

 
 
 

Επικοινωνίστε 
μαζί μας!

| EN | RU | GR | BG |

 
   
 
 

 

 
 

 
 



 

 

Copyright © 2014 www.gocnews.info All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape