КАЛИНИК ИЗВЪРШИ УНИЯТА С КИПРИЯНИТИТЕ
И ТАКА САМ СТАНА КИПРИЯНИТ
В СЛУЖБА НА АНТИХРИСТА!


 
Бележка:
Когато подготвях за оповестяване текстовете за тази публикация, един ревнител клирик ми каза: „Ето, ти сега се трудиш, събираш материалите, оформяш, подреждаш ги за публикация и даже рискуваш! Но помни ми думата – никой няма да си помръдне пръста за собственото си спасение! Никой няма да се развълнува! Светът погива!!!”
Тогава аз му отговорих: „Да, знам, за това вече са предсказвали Светите Отци – че в последните времена преди идването на антихриста огромното погиващо множество ще се отнася с пренебрежение и надсмешка към предупрежденията на нищожно малочислените Православни за опасността и за спасението – точно както във времената на Ной и Лот (Лука.17:26-29).
И въпреки това! Даже и нито един човек на планетата да не Я чуе – Православната Истина все пак трябва да бъде изказана изразена оповестена!”
 


Калиник Сарандопулос дълги години ни заблуждаваше че е православен и играеше ролята на „ревнител на Православието”. А в действителност винаги е бил вълк, облечен в овча кожа (Мат.7:15)! Характерен образец на такъв вълк.

Сега той вече се оплита в собствените си лъжи. Пример: той сам признава че бил предупредил Агатангел да престане да учи че и протестантите имат благодат! Ето колко бил „приел с покаяние” Агатангел (и другите киприянити):
Щом като ти сега си го предупредил да престане – как така тогава ще си го „приел с покаяние”? - кого се опитваш да измамиш?!! Само глупци ти вярват!!!


А ето сега и цялостно се разкри истината за сатанинската роля на Калиник!
Ето сега цялостно се отдръпва завесата на лъжата:
– Подписан е ШОКИРАЩ ДОКУМЕНТ – СУПЕРМЕМОРАНДУМ на антихриста –
От този сатанински документ става ясно какво се преследва – свикване на тъй наречен „8-ми вселенски” събор на антихриста с цел: разрушаване на Православната Църква и превръщане на хората в добитък.
Вижте този документ! – той ясно разкрива сатанинската роля на Сарандопулос и свидетелства ЗАЩО той направи УНИЯТА с киприянитите.
Направи я по заповед на папата и масоните които подготвят идването на антихриста. Направи я в служба на антихриста!


Тази година, 2017, планът на антихриста (за който неговият предтеча Калиник Сарандопулос му послужи) според подписаната програма, влиза в действие!
Затова малкото останали Истинни Православни (предсказано е че ще останат нищожно малко на брой) трябва да се готвят за гонения!
Според предсказанието на Св. Анатолий Оптински, гонителите ще подложат на преследване първо Пастирите – защото точно по този начин Истинният Пастир отобразява страданията на Архипастиря Христа Иисуса за спасението на света! (Мат.26:31)
(ЗАБЕЛЕЖКА: Калиник, слугата антихристов, този тиранин откак падна в ерес вече не си губи времето и за гонения е винаги готов и още от сега действа: той ВЕЧЕ изпраща своя подчинен Фотий Мандалис при полицаите в областта на Драма за да предизвика гонение против Свещеник Иоан (Василевски)! – по думите на местни полицаи, казани пред свидетели.)

Толкова години ни заблуждаваше че е "православен" – и сега Сарандопулос доказа, че е техен агент, внедрен в Църквата, за да я унищожи отвътре
>>> ΑρχιΚΑΤΑσκοπος! = Архи-шпионин на антихриста!
Сравнете датите:
- Кога е подписан този ужасен СУПЕРМЕМОРАНДУМ на антихриста
- И кога Калиник
Сарандопулос подписа УНИЯТА с киприянитите
– и ще откриете истината с очите си, без да се налага някой друг да я тълкува за вас.
Вие също така ще откриете истината и ЗАЩО в същото това време, и Хризостом Маньотис направи пътуване до архиеретика Вартоломей в Константинопол, или както е посочено в СУПЕРМЕМОРАНДУМА – в „Истанбул” във връзка с "извън Истанбул” православните християнски църкви.
Всичко това – с една цел: тъй наречения „8-ми вселенски” събор на антихриста!

Прочетете тази статия на други езици >>>>> | EN | RU | GR | BG |

Изтеглете като PDF
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.en
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.ru

www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.gr
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.bgЗа Светите Вселенски Събори и тяхното число.

Според Свещеното Писание и Свещеното Предание – писано и неписано:

Светата Православна Църква признава СЕДЕМ Свети Вселенски Събора: Никейски I (325 год, против ереста на Арий); Константинополски I (381 год, против ереста на Македоний); Ефески (431 год, против ереста на Несторий); Халкидонски (451 год, против ереста на монофизитите); Константинополски II (553 год, “За трите глави”); Константинополски III (680-681 гг., против ереста на монотелитите); Никейский II (787 год, против ереста на иконоборците).

Със Седмия Вселенски Събор в 787 година се завършва епохата на Вселенските Събори.

От тогава Светата Православна Църква празнува:
(а) и паметта на Св. Отци на всеки Събор по отделно
(б) и на ВСИЧКИТЕ СЕДЕМ заедно. Ето – ИМА св. Икона на ВСИЧКИТЕ СЕДЕМ Събора заедно, но няма икона на три или на пет събора. Защо?
Защото: Със Седмия Вселенски Събор в 787 г. се завършва Съборната дейност:
~ Тържество на Православието!

Преподобният Нектарий Старец Оптински († 29 апр. 1928) на въпроса за числото на съборите отговорил: „Събор повече няма да има. Били са седем Събора, като седем Тайнства, седем Дара на Светия Дух. За нашия век пълнотата на числото е седем. Числото на бъдещия век е осем...”

Същото и даже с повече подробности е казал преди него Св. Амвросий Оптински: „Седмото число в църковната численост има велико значение. Срока на църковното време се изчислява на седмици. Православната Църква се държи и ръководи от правилата на СЕДЕМ Вселенски Събора. Седем са Тайнствата и седем са даровете на Свети Дух в Църквата. Откровението Божие е било явено на седем Азийски църкви. Книгата на съдбите Божии, видяна в откровение от св. Иоан Богослов, е запечатана със седем печата. Седем са чашите на гнева Божий, изливани на нечестивите и прочее. Всичките тези седмерични изчисления се отнасят към този век (към живота във времето) и с неговото завършване трябва да завършат. А бъдещият век в Църквата е означен с осмо число... Неделята на Антипасха, или на св. Тома в цветния Триод се нарича неделя на осмия ден, или – на вечния ден, който вече няма да се прекъсва от тъмнина на нощи”.

А нашият духовен пра-пра-отец Свети Теофан Полтавски (1940) (BG | EN) относно числото на съборите и за антихристовия „8-ми вселенски” дава още и догматическо пояснение: „Мога да кажа само с думите на св. Теодор Студит: «Не всяко събрание на епископи е събор, а само събрание на епископи, стоящи в Истината». Истинно Вселенският Събор зависи не от количеството на събралите се на него епископи, а от това – дали той ще мъдрува и учи Православно. Ако ли той отстъпи от истината, той няма да бъде вселенски, дори и да нарича себе си вселенски. Известният „разбойнически събор” в своето време е бил по-многочислен от много вселенски събори, но въпреки това не е бил признат за вселенски а е получил названието „разбойнически събор”!...”

Даже еретиците-икуменисти, желаещи да си спечелят известност като „православни” и „старци”, знаят за антихристовия „8-ми вселенски” събор и учат последователите си, че след него вече няма да може да се ходи в техните храмове – даже и те! Разбира се, те учат че едва след него, едва след антихристовия „8-ми вселенски” събор, то ест че за сега все още уж „може” – защото те ввсе пак са еретици-икуменисти. Но ние, разбира се, няма да цитираме тук техните писания. Същественото е това, че – даже те знаят за антихристовия „8-ми вселенски” и го отвергват и отвергват и всички онези които го признават!

Може също да се прочете малката книжка „Пътят на верните днес”, написана от отец Иоан (Василевски) още в 1985 г., по време на болшевишкото гонение в България (САМИЗДАТ). За тази и други книги болшевиците са преследвали и отец Иоан и неговата майка – заплашвали са да изпратят и двамата в концлагер. Бог не е позволил! В тази книжка е казано ясно и точно както за СЕДЕМТЕ Вселенски Събори на Църквата, така също е предвъзвестено и за „8-мия вселенски” събор на антихриста – как ще стане това. Днес виждаме: Всичко съвпада точно!

И така – Светата Православна Църква, Според Свещеното Писание и Свещеното Предание писано и неписано, ясно и недвусмислено признава САМО СЕДЕМ Свети Вселенски Събора, на които са отхвърляни ересите и всеки път е утвърждавана все същата ЕДНА ВЕЧНА И НЕИЗМЕННА Света Православна Вяра.
А антихристът ще направи свой събор, ще го нарече „8-ми вселенски” и на него ще утвърди беззаконието и ще отлъчва а после и ще предава на гонение малкото останали в негово време Истинни Православни. (ЗАБЕЛЕЖКА: Калиник, слугата антихристов, даже и „8-ми вселенски” не чака – той откак падна в ерес вече не си губи времето – този тиранин за гонения е винаги готов и още от сега действа: той ВЕЧЕ изпраща своя подчинен Фотий Мандалис при полицаите в областта на Драма за да предизвика гонение против Свещеник Иоан (Василевски)! – по думите на местни полицаи, казани пред свидетели.)

ТОВА е Свещеното Предание – писано и неписано!
И предсказанието, че Светите Вселенски Събори ще бъдат СЕДЕМ е дал Сам Бог Дух Светий още във Ветхия Завет – Притчи.9:1-6
[9:1]  Премъдростта си съгради дом, издяла седемте му стълба,
[9:2]  закла жертва, размеси виното си и приготви трапезата си;
[9:3]  проводи слугите си да възвестят от градските височини:
[9:4]  "който е неразумен, да свърне тука!" И на малоумните тя каза:
[9:5]  "дойдете, яжте хляба ми и пийте виното, което съм размесила;
[9:6]  оставете неразумието, и ще живеете; ходете по пътя на разума
.

ТОВА е Божествената Премъдрост и ТОВА е предсказал Бог!
Затова и при завършването на Свети СЕДМИ Вселенски Събор – по повеление на Бога Духа Светаго – Светите Съборни Отци учредяват Празника Тържество на Православието = завършване с Тържество на Съборната дейност! Той се е паднал тогава на Първата Неделя от Великия Пост.
Премъдростта си съгради дом – това всеки разумен човек (не малоумен) разбира, че е Господ Иисус Христос (Божествената Премъдрост = Бог Слово), Който съгради Светата Църква Православна – и така нататък...

В пълно противоречие с Божествената Премъдрост, Калиник Сарандопулос, още през 1992 г, на всеобщо събрание на ГОХ в Солун (в Неделя на Свети Григорий Палама) излезе наред с други оратори и изнесе причудлива реч, в която „високоумно” говори за 8-ми и даже за 9-ти Вселенски Събори. Тази негова реч имаше явна цел да привлече внимание, и тя очевидно успя – с това, че внесе тогава съблазън в Православното общество с тези неправославни „високоумни” твърдения за съборите. Но ние тогава си мислехме, че това все пак е някакво негово лично заблуждение, порождение на собствения му ум – и му го прощавахме. Всеки има някакво свое лично заблуждение, макар и дребно, а който мисли че си няма такова – той просто се намира в прелест! 
Но ето – оказа се, че това съвсем не е било някакво лично „изобретение” и заблуждение на Калиник Сарандопулос, а това е било част от сатанински план, който са подготвяли да реализират още отдавна заедно със своя единоверец сатаниста Киприян Куцумбас – още един фанатизиран пропагандатор на антихристовия „8-ми вселенски”. Не са го правили по своя инициатива, разбира се, а управлявани от господарите, чиито послушни марионетки тия двамата се явяват. И ето – 22 години по-късно (в 2014 г.) Калиник Сарандопулос разкри на дело и явно за всички които имат очи за да виждат (Мат.13:13-15) какъв предтеча антихристов в действителност е бил той винаги, какъв отдавна подготвен пропагандатор на „8-ми вселенски” събор на антихриста е бил той
– внедрен в Църквата за да я унищожи отвътре.
С това се затвори веригата: Змията захапа своята опашка – казано на езика на невидимите господари на пешката
Калиник Сарандопулос.

ДНЕС в своята антихристова енциклика Калиник и неговото антихристово сборище директно и открито и повсеместно пропагандират „нуждата” от т.нар. „8-ми Вселенски” – то ест събора на антихриста:
"Тези синодални осъждания, особено на ереста икуменизъм,
представляват значителни етапи по правилния път към свикване на Общ събор на Истинно Православните, който ще направи постановление с по-голям авторитет относно Календарно-Празничното нововъведение..."

Казват го СЯКАШ ПРЕДИ ТОВА СВЕТИИТЕ, ръководени от Дух Светий, са се произнесли по въпроса „с по-малък авторитет”, ТА ЛИЦЕМЕРИТЕ СЕГА ЩЕ ПРАВЯТ "ПОСТАНОВЛЕНИЕ С ПО-ГОЛЯМ АВТОРИТЕТ".

Каква страшна и нагла хула против Дух Светий – Който е просветил и вдъхновил Светите Отци – особено по въпроса за ереста икуменизъм!
На тази духоборческа синодална енциклика – АНАТЕМА!

= Според Последованието в Неделя на Православието:
- Неверующим, что Святой Дух умудрил пророков и апостолов чрез них возвестить нам истинный путь ко спасению, засвидетельствовав его чудесами, что Он и ныне обитает в сердцах верных и истинных христиан, наставляя их на всякую истину: АНАФЕМА.
- Отвергающим соборы святых отцов и их предания, согласующие Божественному откровению, благочестно хранимые Православной Кафолической Церковью: АНАФЕМА
(Последование в Неделю Православия).

Ето изобличаващите думи на Св. Игнатий Брянчанинов против такива
„високоумни” лъжемъдреци: „Няма Православие в ученията и мъдруванията човешки: в тях господства лъжеименният разум – плод на падението. Православието — това е учение на Светия Дух, дадено от Бог на човеците за спасение.”

Сега калинишките киприанити ще правят все нови и нови „корекции” на своето лукаво лъжемъдро изповедание. И всяка нова „корекция” ще бъде (според тяхното „високоумие” и лъжемъдрост) все „по-близо” до Православието. Но нима те ще правят това за спасение? Не, разбира се!

а) Те ще правят това за да оправдаят своето падение в ерес:
– „Обвиняват ни в ерес, обаче – ето, днес ние направихме ново изповедание и така станахме по-православни от вчера!” ...
Каква пародия! Какъв цирк!!!
По този начин тия лукави „хитреци” вместо да оправдаят, те все повече ще доказват=изобличават своето падение в ерес – защото: Ако тяхното синодално изповедание беше наистина православно – нима то щеше да се нуждае все нови и нови „корекции”???

Категоричен отговор: Разбира се че НЕ!!! Изповеданието на Православната Църква е продиктувано от Дух Светий веднъж и завинаги!!!
А еретическата групировка на калинишките киприянити сама себе си изобличава, че със своите все нови и нови „корекции” на своето изповедание, на дело богохулно твърди че уж Дух Светий постоянно „Си променя мнението” според както „те Му заповядат” при всяка нова „корекция”. Така те богохулно изповядват себе си (а) не като подчинени на Дух Светий, а като (б) „господари” и „ползватели” на Дух Светий! Какво нагло богохулство!
Тези слепи водачи на слепци (Мат.15:14) не виждат как сами себе си изобличават в ерес с тези все нови и нови „корекции” на своето лукаво еретическо вероизповедание!

Те са също така слепи да видят и това, че – с този свой постоянен стремеж да оправдаят своето падение в ерес, те доказват също и своята неразкаяност в ереста – защото стремежът към оправдание отрича покаянието и въобще свидетелства за отсъствие на покаяние!

б) Тези неразкаяни еретици ще правят своите нови и нови „корекции” на своето лукаво изповедание за да съблазнят и въвлекатт в своето падение и ерес ако е възможно и последните ревнители на Светото Православие (Мат.24:24, Марк.13:22), а също – да съблазнят и привлекат и такива, които лицемерно имитират ревнителство, като различни групи матеевци и др...

Обаче с всичкото това тяхно словоблудие – като правят все нови и нови „корекции” на своето лукаво изповедание – нима калинишките киприанити ще успеят някога да „изфабрикуват” за себе си Православност? ...
Дори да допуснем, че някога в това развитие на своето словоблудие, те достигнат такъв „прогрес”, че просто прекопират от някъде чисто Православно изповедание – дали от това те ще станат действително Православни?
Отговор: НЕ!
Защо?
Защото:
а) За да станат Православни, след като са паднали в ерес, те трябва преди всичко да се покаят – официално, предавайки на анатема своята калинишко киприянитска ерес – тъй както преди официално и публично са я провъзгласявали за православно изповедание. Такова покаяние при тях няма, а има точно обратното: стремежът да оправдават своята ерес, което напълно отрича покаянието и въобще свидетелства за отсъствие на покаяние!
б) За да станат Православни, след като са паднали в ерес, те трябва след като се покаят – да намерят поне един Истинен Православен Архиерей, който да ги приеме от ереста – в Православната Църква (от Която те, чрез ереста, са отпаднали). А техните „попове”, ако някой от тях се осъзнае за ереста и иска да напусне да стане отново Православен – трябва, след като напусне тяхното еретическо сборище, като минимум да намери един Свещеник, Истинен Православен, който да го приеме от ереста – в Светата Православна Църква.
(Без значение кой ще е той! Важното е да е Истинен Православен!)
Това са минималните изисквания!

А – КАК ще бъдат приемани (?), по какъв начин (?), с какъв канон=епитимия (?), строг или снизходителен (?) – това вече е съвсем отделен въпрос.
Но същественото е че каещият се блуден син трябва да намери Приемащия Отец, който да го приеме от ереста – в Светата Православна Църква (Лука.15:17-19).
В ерес може да падне всеки – от мирянин до Патриарх – и да падне сам (без чужда „помощ”). Обаче, за да бъде приет от ереста обратно в Светата Православна Църква – каещият се за своето падение блуден син трябва да намери Приемащия Отец, който да го приеме от ереста – в Светата Православна Църква (Лука.15:17-19). Сам той не може да се върне! Вратата е затворена (Мат.25:10-12). Сам никой не може да влезе в Църквата (Иоан.10:1-2) – нужен е приемащия отец (Лука.15:20), който да отвори вратата на Църквата (Мат.25:11).

Снизхождението (икономията) не е безгранично! То има своите граници – и тези граници се определят не от човеци и не както им хрумне, а – те са определени от Дух Светий чрез Светите Отци. Когато тези граници се прекрачат – тогава икономията вече престава да бъде снизхождение, а тя става беззаконие – и това беззаконие е вече не служение на Христа, а е служение на антихриста (Мат.7:23) (2Сол.2:2-3)!

В своето злополучно време Руската Задгранична Църква също падна в ереста икуменизъм. И за това антихристово дело също послужи слугата на антихриста Киприян Куцумбас, с когото Руската Задгранична Църква падна в УНИЯ – също както днес направи Калиник Сарандопулос – без никаква разлика!

Единствената разлика беше в морала – в това, че руснаците не лукавстваха, не се опитваха да измамят Бога, както днес Калиник и неговото беззаконно сборище си въобразяват че могат да направят! Не! Руснаците, за разлика от тях, постъпиха открито и честно:
- Епископ Григорий (Граббе) честно и открито писа: „Паднахме под собствената си анатема! (като влязохме в общение с Киприян)” .

- Впоследствие Синодът на Руската Задгранична Църква открито и честно призна и определи това деяние на единение с Киприан като „грешка” – и изхвърлиха еретика Киприян от средите си!
За жалост обаче те спряха само до тук! И това впоследствие определи тяхната трагична участ и разпадане – защото Бог не може да бъде излъган!
Добре е Синодалното решение! Но само с него не се изчерпва въпроса.

Това което руснаците трябваше ОЩЕ да направят за да станат отново Православни, е – да намерят поне един Истинен Православен Архиерей, който да ги приеме от ереста – в Православната Църква!

Но те не го направиха – затова, след отпадането, те не се върнаха в Истината.

А Истината е че:
~ Само едното покаяние за падение в ерес не е достатъчно! (Мат.3:7) Нужно е също да има и приемащ в Православието (Лука.15:17-23). Блудният син напуска сам своя отец – няма нужда някой друг да го увлича – той и сам може да направи това. И всеки син може да се отдели от Църквата и сам (бил той мирянин, Свещеник, или Патриарх – без значение). Обаче за приемането на този блуден син обратно в Църквата – винаги е нужен и приемащ Отец! За това има Йерархия, има Таинства, има Епитимия (решение на Йерархията по какъв начин ще бъде приет каещия се блуден син, на кой канон=епитимия той е длъжен да се подчини и да окаже послушание при неговото приемане). Точно това е изповеданието на Христа, дошъл в плът (1Иоан.4:1-4).
То ест – тук говорим не просто за „вяра че е дошъл в плът”, в това вярват даже и протестантите, а – изповядването на Христа дошъл в Плът включва още и  действие=Тайнство – а също и вяра че Тайнството го извършва носещ плът пратеник на дошлия в плът Христос! А не само дух, не само „добра идея”...

Съществуват канони за приемането (от схизма, от ерес...).
Дали този канон (чин) на приемането ще бъде изпълнен меко или строго – това вече е отделен въпрос, но самият факт че този чин съществува – вече свидетелства за това че без него не може! Не може просто „със синодално решение” тези, които са впаднали в ерес, сами себе си да извлекат от ереста и сами себе си да приемат обратно в Църквата! Това е някакво такова барон-мюнхаузеновско самоизвличане за косата от блатото на ереста – барон-мюнхаузеновско „православие”... НЕ! Приемащият стои вътре в Църквата, а този който бива приеман, идва от вън към Нея (Иоан.10:1-2).
Затова: Решение нека да си взимат тия, които биват приемани (решение че са направили грешка, че са отпаднали) – и добре правят че взимат такова решение! – то е форма на публично признаване на падането и покаяние. Обаче, освен тяхното решение, нужно е непременно още и това – някой да ги приеме
– иначе това би било самосвятство!

А иначе – какво в края на краищата се върши тук?
Иначе тук се върши пълна бъркотия и профанизация на самите основни базисни понятия:
- Кой приема решения? Кой идва отвън в Църквата? А кой го приема в Нея???...
- Приема решенията този, който се кае за своето падение – или решения трябва да приема този, който приема покаянието на падналия и идващия към Църквата???...
- Какъв е тоя хаос???... В Църквата няма хаос! Хаосът е винаги извънцърковен!
...
И тъй като РПЦЗ не направиха всичко както трябва, а се спряха само на Синодално решение (като покаяние за падението в киприанизъм и нищо повече), то това впоследствие определи и тяхната трагична участ и разпадане – защото Бог не може да бъде излъган!

В това положение, което е толкова критично в глобален мащаб, много хора питат: „КАК да намерим Истинната Църква?”
Отговор: След като прочетете текста на антихристовия супер-меморандум – ще се убедите, че целта на тези антихристови слуги като Калиник Сарандопулос и неговите господари е: Прокарване на тъй наречения „8-ми вселенски” събор на антихриста и чрез това – разрушаване на Православната Църква и превръщане на хората в послушен добитък. Ще се убедите, също така, че светът вече навлезе в периода, в който Бог заповядва на Истинската Православна Църква да побегне в пустинята, където за Нея е приготвено място да се укрие от антихриста и неговите слуги (Откр.12:6).
 
Спасението е възможно само в Лоното на Истинската Православна Църква! – но Нея няма да Я намерят нито провокатори, нито гонители, нито лъжебратя (Гал.2:4-5, 2Кор.11:26), а Нея ще Я намерят само Истинните чеда Божии – и ще Я намерят само по пътя, посочен в Светото Евангелие и разтълкуван от Светите Отци. В древността този път е бил ясен и очевиден за всички. Даже в близкото минало, във времето на болшевишкото гонение против Църквата – този път също е бил ясен и очевиден за всички. Обаче днес, заради твърде силната обвързаност на хората към духа на този свят (Иоан.15:19), са ослепяли духовните очи на хората (даже на вярващите) и е огрубяло твърде много тяхното сърце. Поради това този път е станал невидим за тях, или – много трудно да го видят.

Но по Своята велика милост Господ ни е дал едно „Златно Ключе”, с помощта на което (а) само Истинните чеда Божии могат да отворят тайната врата към Истинната Църква, а (б) всички врагове и гонители (явни и замаскирани) лицемери провокатори и лъжебратя – въпреки цялата им антихристова мощ, не могат да я отворят и тази тайна врата към Истинната Църква остава затворена за тях!

Ето – „Златното Ключе” е явно и достъпно за всички – всеки може да чуе тайната:
www.virt.us/GoldenKey
Обаче – да се възползват от него и да отворят тайната врата към Истинната Църква, както казахме, могат (а) само Истинните чеда Божии, а (б) всички врагове и гонители (явни и замаскирани) лицемери провокатори и лъжебратя – въпреки цялата им антихристова мощ, не могат да я отворят и тази тайна врата остава затворена за тях! Това е велика Премъдрост Божия! – и в същото време е толкова просто!
Опитайте – и ще се убедите! :-) 

А ето и текста на антихристовия супер-меморандум:
– СУПЕРМЕМОРАНДУМ на антихриста –
Изтеглете като PDF: | EN | RU | GR | BG | RO |

 

 
 

 

 
 

За връзка
с нас
!
EN|RU|GR|RO|SR|BG

 
   

 

КАЛИНИК ИЗВЪРШИ УНИЯТА С КИПРИЯНИТИТЕ
И ТАКА САМ СТАНА КИПРИЯНИТ
В СЛУЖБА НА АНТИХРИСТА!
Прочетете повече:
|
EN | RU | GR | BG |

Изтеглете като
PDF :
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.en
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.ru

www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.gr
www.virt.us/ArchiKATAskopos_PDF.bg


СУПЕРМЕМОРАНДУМ
на антихриста

Изтеглете като PDF:
| EN | RU | GR | BG | RO |

 
 

 
 


АНАТЕМА
на киприянитите!

| EN | RU | GR | BG |


Изтеглете като PDF

| EN | RU | GR | BG |

 
 

 
 

       
МАТЕИЗМЪТ Е ЕРЕС!
След падението на Калиник Сарандопулос в ереста киприянизъм, еретици-матеити правят циркови трюкове (бесовска извратливост), за да съблазнят малкото останали Истинни Православни в ереста матеизъм
.
 
Прочетете повече:

| EN | RU | GR | BG |
Изтеглете като PDF
| EN | RU | GR | BG |

 
 

 
          
Низвержение
на митрополит оропоски
Киприян (Гръцкия оригинал)

 

Изтеглете като PDF

 
 
 

 
 

       
КОЕ действие е от Свети Дух -
и кое от човеците?

Страшно Божие знамение
- Низвергнат и под анатема за ереста, Киприян издъхнал неразкаян,
тялото му станало на кокал – не могли даже да му затворят устата –
страшно
зрелище
!


 EN | RU | GR | BG 

 
 

 
 

       
Как и защо сборището
се опитва
да съди

някого, който
не принадлежи
към него (Пс.25:5)
 

Самозвани съдници в дрехи на епископи, се опитват чрез страх да държат свещениците си и да манипулират техните съвести. (Това тук 
не е единствен
 случай! Сборището преследва само Православни Свещеници – а също и миряни!)


 EN | RU | GR | BG
 

 
 

 
 

       
Калиник и другите с него –
нямат канонични ръкоположения!


Официално ПРИЗНАНИЕ на Калиник Сарандопулос – за себе си и за другите с него, че всичките те нямат канонични ръкоположения - (то ест по неговото собственно признание – той де факто НЕ Е епископ!
Но тогава – тези, които то поменават – КОГО в същност поменават?...)

 Изтеглете като PDF
 EN | RU | GR | BG

 
 

 
 

       
ЕРЕС
на Калиник

= война против покаянието
= война против Спасението
- Тази ерес учи че уж еретиците нямали били нужда да се каят за да бъдат приети в Църквата.
За да стане това уж било достатъчно само православно изповедание на вярата.
ЕРЕСТА на Калиник - това е една война против самите основи на Християнството!

Изтеглете като PDF

EN | BG

 
 

 
 

       
Хризостом, Калиник
и тези с тях

НИКОГА не са били гонени за Вяра!

Но те показаха своите
истински лица:
-
ГОНИТЕЛИ на Православните!

Изтеглете като PDF

| EN | GR | RU | BG |

 
 

 
         
Към 7.000-те мъже
които Си остави Бог
които не преклониха коляно пред идолита
и с устата си
не ги целуваха

(3Царства
.19:14-18).

 EN | GR

Изтеглете като PDF
 EN | BG
 
 
 

 
         
Разложение
на църквата Γ.Ο.Χ. Гърция (Синод на Каллиник)

 EN | GR

Изтеглете като PDF
 EN | GR | BG

 
 
 

 
 

       
Шестата Точка
не вярвайте никога на отстъпниците "епископи" от Синод-К -
каквото и да ви говорят, каквито и документи да ви показват - защото те безсъвестно лъжат

(Фотий Маратонски и др)!
EN | BG

Изтеглете като PDF

 EN | BG

 
 
 

 
 

За връзка
с нас
!
EN|RU|GR|RO|SR|BG

 
   
 

 

 
 

 
  

 

Copyright © 2014 www.gocnews.info All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape